Connect with us

ARTE MARTIALE

O nouă performanţă pentru Alex Bologa. GALERIE FOTO


Judoka nevăzător din Derşida a reuşit să cucerească medalia de aur la Open-ul Internaţional de Judo pentru Nevăzători din Germania


Alexandru Bologa, sau tânărul din Derşida care a uimit o întreagă ţară cu performanţele sale din ultimii doi ani. Judoka din Sălaj a uimit aproape 20 de milioane de suflete pentru prima dată în 2016, când a cucerit medalia de bronz la Jocurile Paralimpice de la Rio de Janeiro.

După performanţa din 2016, judoka sălăjean a uimit din nou o ţară întreagă şi a reuşit să devină primul român din istorie care reuşeşte să obţină o medalia la Campionatul European de Judo pentru Nevăzători. N-a fost vorba doar de o simplă medalie, ci de cea mai preţioasă, cea de aur.

Chiar dacă aceste rezultate i-ar face pe mulţi să-şi “piardă capul”, tânărul sportiv din Derşida a rămas în continuare la fel de modest şi de muncitor, iar asta s-a văzut prin prisma rezultatelor sale, sălăjeanul remarcându-se şi la All Japan Judo Championships, obţinând medaliile de aur, atât în 2016, cât şi în 2017.

În weekend, Alexandru Bologa a participat la o nouă competiţie şi, din nou, ne-a făcut mândri pe toţi. Judoka sălăjean a concurat la Open-ul Internaţional de Judo pentru Nevăzători.

Desfăşurată în Germania, la Heidelberg, sâmbătă, 10 februarie, competiţia s-a desfăşurat pe mai multe categorii greutate, iar ca de obicei, judoka din Derşida ca “luptat” la categoria 60 de kilograme.

Alex Bologa a fost de neoprit şi în final a reuşit să câştige o nouă medalie de aur, făcându-ne mândri pe noi, sălăjenii, cât şi toţi românii cu ultima sa performanţă reuşită.

 

Mai multe pe acest subiect în ediția ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 14 februarie.

 

Sursa foto: facebook Comitetul Naţional Paralimpic, România

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in ARTE MARTIALE