Connect with us

HANDBAL

Gheorghe Tadici are trecere la FRH. Managerul lui HC Zalău a primit cele mai multe voturi în noul Consiliu de Administraţie!


Nelipsit în ultimii ani din organigrama Federaţiei Române de Handbal, Tadici va face parte şi din noul Consiliu de Administraţie şi nu oricum, ci cu cele mai multe voturi primite! La vârf, Alexandru Dedu şi-a recucerit fotoliul de preşedinte,  după un duel încins cu Narcisa Lecuşanu, cea care a avut doar un vot mai puţin!


14 februarie este Ziua Îndrăgostiţilor. Pentru handbalul românesc, însă, ziua de miercuri a fost una dintre cele mai importante în ce priveşte viitorul acestui sport în România.

Astfel, la Rin Grand Hotel din Bucureşti au avut loc alegerile pentru conducerea Federaţiei Române de Handbal, iar gesturile de tandreţe şi iubire au intrat într-o oală în care am regăsit şi cuvinte de dispreţ sau trădare.

De fapt, ceea ce s-a întâmplat azi în capitală poate fi colorat printr-odeclaraţie a lui Vasile Stângă, care a spus: “Oamenii lui Licu au trădat! Nu se va schimba nimic”.

Pentru cel mai râvnit post, adică fotoliul de preşedinte, s-au duelat preşedintele în exerciţiu – Alexandru Dedu, dar şi Narcisa Lecuşanu şi Robert Licu.

După prima rudă de alegeri, situaţia a fost una echilibrată, în sensul că Dedu a primit 99 de voturi, iar Lecuşanu 94, iar LIcă a avut şase voturi!?

În aceste condiţii s-a mers în turul doi, în care fosta internaţională a fost foarte aproape de a câştiga! Astfel, dintre cele şase voturi ale lui Lică a “smuls” cinci. Nu a fost suficient, deoarece acel un singur primit de Dedu a fost şi lozul câştigător, deoarece preşedintele a acumulat 100 de voturi, în timp ce Lecuşanu 99!

Aşadar, noul preşedinte al FRH este vechiul preşedinte, Alexandru Dedu, cel care va fi secondat de vicepreşedinţii Sorin Dinu şi Steluţa Luca (pentru handbalul feminin).

Dacă nu s-a schimbat preşedinte, au avut loc modificări în componenţa noului Consilu de Administraţie.

Nelipsit din ultimele mandate, Gheorghe Tadici nu putea lipsi din noua organigramă şi.. nu oricum, deoarece managerul de la HC Zalău a primit cele mai multe sufragii (124)!

 


Iată şi noua organigramă a conducerii Federaţiei Române de Handbal:

Alexandru Dedu – preşedinte (100 voturi)

Steluţa Luca – vicepreşedinte (127 voturi)

Sorin Dinu – vicepreşedinte (108)

Consiliul de Administraţie:

Gheorghe Tadici – 124 voturi

Mihail Bocan – 123 voturi

Ali Nurhan – 63

Gheorghe Bejinariu – 65

Remus Drăgănescu – 65

Claudiu Evi – 73

Petru Ghervan – 70

Daniel Kotecz – 62

Veniamin Lupan – 61

Doru Manea – 58

Jean Mateescu – 67

Vasile Pavel – 64

Flaviu Sâsâeac – 72

Alexandru Teutan – 62


 

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in HANDBAL