Connect with us

ATLETISM

Atleţii de la LPS “Avram Iancu” şi CSS Zalău îşi măsoară forţele la Bacău


Sportivii sălăjeni vor participala finele acestei săptămâni la o nouă ediţie a concursului naţional“Memorialul Dorin Melinte”


Sala de Atletism din Bacău va fi gazda concursului naţional “Memorialul Dorin Melinte”, aflată la ediţia a-XIII-a şi care se va desfăşura în perioada 17-18 februarie. Competiţia din Moldova va fi organizată de DJST Bacău, în colaborare cu Asociaţia Judeţeană de Atletism Bacău, iar la start se vor alinia sportivi din toată ţara.

Judeţul nostru va fi reprezentat de atleţi de la LPS “Avram Iancu” Zalău şi de la Clubul Sportiv Şcolar Zalău. Atleţii “LPS”-ului, adică Sárkány Ráchel, Antoneta Antonini, Adrian Meleg, Adrian Iancău, Vlad Băican, George Ladanyi, Adrian Suciu şi Florin Blaj, s-au pregătit la începutul lunii ianuarie timp de 10 zile, într-un cantonamentul efectuat la Băile Felix condus de profesorul Mirel Seişanu şi atleta Paula Todoran.

“Memorialul Dorin Melinte” este rezervat juniorilor 1, 2 respectiv 3, dar şi Copiilor 1, 2 şi 3. Pentru atleţii sălăjeni este primul concurs din acest an calendaristic, exceptându-o pe sprintera Sárkány Ráchel, cea care a participat la începutul lunii februarie la etapa finală a Campionatului Naţional de Sală pentru seniori şi tineret desfăşurat la Bucureşti.

Acesta a fost şi primul concurs la nivelul categoriei sale de vârstă, pentru că în acest an talentata sportivă a liceului a trecut la tineret. Din păcate, atleta din Pericei nu a “rupt gura târgului”, venind pe poziţia a-II-a în seria 2 şi pe 7 la general, cu timpul de 7.94 secunde, iar acest loc 7 nu i-a adus şi finala la proba de 60 m.

Pentru concursul de la Bacău nu a fost stabilit un obiectiv, dar sportivii ar trebui să fie conştineţi de rezultatele pe care le vor obţine, pentru a le da speranţă şi încredere pentru competiţiile ce urmează să se desfăşoare în perioada următoare, respectiv Campionatul Naţional de Sală – juniori I la Bucureşti din weekend-ul viitor, dar şi Campionatul Naţional pentru juniori 2 şi 3, programat la începutul luni.

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in ATLETISM