Connect with us

ARTE MARTIALE

CS Seiko face şi secţie de Taekwondo! Vicepreşedintele Federaţiei, în vizită la Zalău. GALERIE FOTO


Oraşul de la poalele Meseşului a fost vizitat de Romeo Tulkos – 5 DAN, acesta participând la finalul săptămânii trecute la un stagiu de pregătire la clubul condus de Călin Marincaş


Surprizele continuă la CS Seiko Zalău. Cu toate că încă nu a împlinit un an de la înfiinţare, clubul condus de Călin Marincaş reprezintă judeţul nostru cu succes la competiţii naţionale sau internaţionale. Recent, CS Seiko a organizat şi prima ediţie a Cupei “Seiko”, la care au participat mai multe cluburi din judeţele limitrofe sau chiar şi de mai departe.

Ei bine, după experienţa de la Cupa “Seiko”, clubul condus de către Călin Marincaş a avut parte din nou de o experienţă mai deosebită.

Prin urmare, la poalele Meseşului, mai exact la CS Seiko Zalău a venit în vizită nimeni altul decât vicepreşedintele Federaţiei de Taekwondo ITF, Romeo Tulkos – 5 DAN, cel care a acceptat invitaţia multiplului campion mondial, european şi naţional, Călin Marincaş.

Stagiul de la Zalău s-a axat mai mult pe luptă, având diverse teme, precum tehnici pe urmărirea adversarului, tehnici pe contră, precum şi tehnici pe retragere.

Să spunem că acest stagiu a fost unul util pentru ambele părţi, iar în viitorul apropiat, Clubul Sportiv “Seiko” Zalău are de gând să-şi deschidă propria secţie de taekwondo.

“A fost un schimb de experienţă util, mai ales că în viitorul apropiat vom da drumul şi la secţia de taekwondo din cadrul clubului”, ne-a spus Călin Marincaş.

După ce se va înfiinţa secţia de taekwondo, aceasta va fi singura din cadrul unui club din Zalău, având în vedere că în oraş mai există un club cu această secţie, dar care de ani buni nu mai are activitate.

Este vorba despre Taekwondo Zalău, a cărui preşedinte este Alin Marian, cel care a preluat clubul de la Ciprian Simoc, însă ambii sunt plecaţi în străinătate.

În cadrul acelui club se făceau antrenamente specifice taekwondo WTF, în timp ce la CS Seiko Zalău, vor fi atât taekwondo WTF, cât şi taekwondo ITF.

 

Mai multe în ediţia ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 14 aprilie. 

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in ARTE MARTIALE