Connect with us

HANDBAL

Meci după meci pentru HC Zalău. Victoria, cuvântul de ordine în jocul cu Rapid București


HC Zalău ia în calcul doar cele 3 puncte în confruntarea de joi cu formaţia din capitală. Cu o eventuală victorie, sălăjencele vor reveni pe locul 5


Până la următoarele jocuri din Cupa EHF, HC Zalău se poate concentra mai mult pe Liga Naţională. După două etape scurse din retur, gruparea de sub Meseş ocupă locul 6, însă poate reveni din nou pe poziţia a cincea, dacă va câştiga partida de joi, cu Rapid Bucureşti.

În cadrul etapei a III-a din retur, HC Zalău pare să aibă un meci relativ uşor pe teren propriu cu o formaţie care în trecut era un nume în handbalul feminin, dar care acum se zbate să rămână în primul eşalon, în care a şi revenit în vară.

Rapid Bucureşti a reuşit doar patru victorii în 15 etape şi se află pe loc retrogradabil, dar bucureştencele şi-au mai refăcut moralul după ce în runda trecută au reuşit o victorie importantă cu Universitatea Cluj.

Rapid este la mare bătălie pentru evitarea ultimelor locuri cu CSM Slatina, Universitatea Cluj, Danubius Galaţi şi HCM Slobozia, însă în partida de la Zalău, nou-promovata nu poate emite mari pretenţii, mai ales că are şi probleme de lot.

Ana-Maria Chirigiu şi Roxana Bodîrlău au suferit accidentări care necesită intervenţii chirurgicale, iar extrema Alina Gheorghe s-a accidentat recent şi necesită recuperare.

De departe, HC Zalău este favorită şi ia în calcul  doar victoria pe care speră să o obţină fără emoţii, mai ales că după acest joc urmează alte trei partide dificile în campionat cu Corona Braşov, SCMU Craiova şi CSM Bistriţa. Şi la partida din tur, gruparea antrenată de Gheorghe Tadici s-a impus în capitală, cu 27 – 25, după ce a controlat tot jocul.

Partida dintre HC Zalău şi Rapid se dispută joi, de la ora 17.00, în Sala Sporturilor “Gheorghe Tadici” din Zalău şi va fi arbitrată de o brigadă din Cluj, formată din Sebastian Mârza şi Cristian Nedelea.

Preţul unui bilet este de 8 lei, iar tichete se pot achiziţiona în ziua meciului începând cu ora 15.00, de la casieria Sălii Sporturilor.


Joi, ora 17.00, Sala Sporturilor “Gheorghe Tadici”:

 HC Zalău – Rapid Bucureşti


 

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in HANDBAL