Connect with us

DIVIZIA A1

Răzvan Mihalcea, în echipa ideală a etapei din Divizia A1


Devenit cel mai vechi component al campioanei, internaţionalul român este şi unul dintre cei mai importanţi jucători de la CS Volei Municipal. În “dream-team-ul” din ultima etapă, valorosul centru a fost unul dintre nominalizaţi, deşi echipa sa a pierdut la Bucureşti


CS Volei Municipal a pierdut în jocul din capitală, desfăşurat sâmbătă la amiază, în faţa celor de la CSM Bucureşti, deşi elevii bulgarului Nikolay Jeliazkov câştigaseră primul set. În ciuda eşecului, campioana României a avut un jucător în echipa ideală a etapei a XIX-a, întocmită de specialiştii de la FRV. Este vorba despre internaţionalul Răzvan Mihalcea, cel care şi-a găsit locul în “dream-team” alături de trei jucători de la liderul Steaua Bucureşti (Nemanja Cubrillo, Eemeli Kouki şi Radu Toboşi), doi jucători de la vicecamapioana SCMU Craiova (Aleksandr Blagojevic şi liberoul Sergio Diaconescu), dar şi de Marian Bala (Arcada Galaţi).

De precizat că echipa CS Volei Municipal este reprezentată din nou în echipa ideală, după o pauză de câteva runde, având în vedere că Adi Feher era nelipsit din acest sextet etapă de etapă, pe postul de libero.

În meciul din capitală, valorosul centru a blocat multe atacuri al celor de la CSM Bucureşti, dar a şi punctat, având un rol important în câştigarea celor două seturi. La acest capitol, s-a aflat pe primul loc sârbul Filip Stoilovic (22 de puncte), Răzvan Mihalcea (16), Leo Del Bosco (14), Rareş Bălean (9), Vlad Cuciureanu (8) şi Dimitrov Dobromir (3).

Să mai precizăm că, după pelcarea lui Adrian Feher la Galaţi, Mihalcea a devenit cel mai vechi component al echipei de volei de la poalele Meseşului, deoarece jucătorul originar din Bucureşti a ajuns la Zalău încă din anul 2011, unde a cucerit două medalii de aur cu CS Remat, iar anul trecut încă una, cu CS Volei Municipal.

Aşadar, după cinci sezoane în tricoul celor de la LPS Piatra Neamţ, voleibalistul care în 25 februarie va împlini 30 de ani se află în al şaptelea an în Sălaj şi mai are contract CS Volei Municipal până în vara anului 2019.

Loading...
loading...
Loading...
1 Comment

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1