Connect with us

Ştiri din Sălaj

O zălăuancă s-a autoaccidentat, după ce s-a răsturnat cu maşina


“Şoferiţa” nu a adaptat viteza de deplasare la efectuarea unui viraj la stânga, părăsind partea carosabilă


Plin de evenimente rutiere pe drumurile sălăjene în weekend-ul trecut.

Sâmbătă dimineaţa, un eveniment rutier a avut loc în Sălaj, principala vinovată fiind o şoferiţă. Astfel, la ora 11.27, o zălăuancă în vârstă de 42 de ani conducea autoturismul pe Drumul Judeţean 191C. La ieşirea din localitatea Aghireş, spre Crasna, aceasta nu a adaptat viteza de deplasare la efectuarea virajului la stânga şi a pierdut controlul volanului, părăsind partea carosabilă, fiind nevoie şi de intervenţia ISU Sălaj.

În urma impactului, “şoferiţa” a fost rănită uşor. La testarea cu alcool testul, rezultatul a fost negativ.

După acest incident a urmat un accident produs de o “şoferiţă” de 33 de ani, care nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, iar în localitatea Glod, aceasta a intrat cu maşina într-un cap de pod. Incidentul a avut loc sâmbătă noaptea, spre duminică.

“Hattrick-ul” evenimentelor rutiere petrecute la finalul săptămânii care tocmai s-a încheiat a fost completat tot de o “şoferiţă”. O conducătoare auto de 48 de ani din Şimleu Silvaniei a dorit să efectueze o manevră de întoarcere, tocmai în curbă, moment în care a acroşat un autoturism înmatriculat în Bihor, care circula regulamentar.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj