Connect with us

DIVIZIA A1

INEDIT. Marian Constatin are o nouă “meserie”!?


Fostul tehnician al campioanei României a putut fi văzut într-o nouă ipostază. Tot în sportul la fileu şi foarte aproape de CS Volei Municipal, dar nu pe banca tehnică! Astfel, antrenorul a fost… comentatorul partidei de campionat din capitală, în care Zalăul a înfruntat CSM Bucureşti!


Era în vara anului 2016, când Marian Constatin a poposit la poalele Meseşului. Lotul CS Volei Municipal era aproape finalizat, dar mai trebuia un antrenor, care să conducă spre victorie o formaţie garnisită cu multe valori.

Aşa s-a şi întâmplat, deoarece Adrian Feher şi compania au cucerit medaliile de aur, iar titlul naţional a poposit din nou la poalele Meseşului, după o pauză de cinci ani.

Din păcate, Zalăul a pierdut în acest sezon câteva piese grele, iar în schimb au venit jucători mai modeşti. În aceste condiţii, şi rezultatele au fost mai modeste, faptul care l-a şi determinat pe Marian Constatin să îşi dea demisia.

Revenit acasă, la Bucureşti, în aşteptatea unui alt angajament, tehnicianul nu a putut să stea departe de sportul de la fileu.

Astfel, la jocul de sâmbătă din capitală, dintre CSM Bucureşti şi CS Volei Municipal, iubitorii voleiului au avut surpriza de a-l vedea şi auzi pe Marian Constantin în rolul de comentator!

Alături de Mihaela Pachitariu (o fostă voleibalistă, actualmente soţia reputatului comentator Narcis Şelaru), antrenorul s-a pus la… pupitru şi a comentat jocul de Divizia A1 de la DigiSport, în care evolua fosta echipă!

Tehnicianul a încercat să fie cât de echilibrat în comentarii şi echidistant în analizarea unor mingi mai dubioase. În mare, Constantin a şi reuşit acest lucru, ba chiar a dat gir arbitrilor, la o fază la care “fluieraşii” au dezavantajat clar Zalăul.

Aşadar, pe tot parcursul jocului, ineditul comentator a fost neutru, însă nu a putut să treacă cu vedea intrarea în teren a fiului său – Filip Constantin, care este coordonatorul campioanei. “Acesta este fiul meu”, a precizat cu mândrie fostul tehnician al Zalăului.

Deşi a plecat de la CS Volei Municipal cu o durere în suflet, Marian Constantin a fost “fair-play” faţă de succesorul său de pe banca tehnică a sălăjenilor, vorbind doar la superlativ la adresa bulgarului Nikolay Jeliazkov.

Amănunte pe acest subiect, în ediţia ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 14 februarie. 

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1