Connect with us

FOTBAL

Septimiu Ţurcaş – primarul oraşului Şimleu Silvaniei: “Vrem să creştem jucătorii noştri şi în campionatul următor să ne batem la titlu şi la promovarea în Liga a III-a”


Sportul iernează pe locul 4 în Liga a IV-a, o poziţie puţin mai bună decât anii trecuţi, dar edilul oraşului de sub Măgură vrea ca în sezonul viitor echipa de fotbal a Şimleului să se bată cu şanse reale la promovare  


Din anul 2011, de când Silvania Şimleu Silvaniei s-a retras din Liga a II-a, oraşul de sub Măgură nu a mai avut echipă de fotbal în ligile superioare.

Sportul Şimleu a fost aproape de o promovare în Liga a III-a în vara anului 2014, dar atunci a pierdut la limită meciul de baraj cu CSC Sânmartin de la Câmpia Turzii.

Iubitorii fotbalului de sub Măgură rămân însă optimişti, mai ales că şi primarul Septimiu Ţurcaş îşi doreşte în viitorul apropiat ca Sportul Şimleu să devină din nou campioana Sălajului, dar să şi promoveze în Liga a III-a.

 “Am schimbat puţin proiectul la echipa de seniori şi am folosit mulţi jucători de la juniori. Din această cauză, echipa de juniori nu este în primele locuri, dar pentru noi este important să ne creştem copii şi să ajungem la un moment dat la poziţia în care vom putea emite pretenţii pentru câştigarea campionatului şi promovarea în Liga III-a.   Mă bucur că o parte dintre jucătorii şimleuani au revenit acasă la echipa Şimleului şi cred că din sezonul viitor lucrurile se pot schimba major, să ţintim primul loc. Acesta va fi şi obiectivul care îl vom propune pentru campionatul 2018 – 2019. Evident vom lua în calcul şi promovarea în Liga a III-a”, ne-a declarat Septimiu Ţurcaş.

Pentru returul de campionat, primarul îşi doreşte ca Sportul Şimleu să termine în obiectiv, adică în primele patru locuri.

“Pentru acest sezon, obiectivul este o clasare în primele patru locuri. A fost un obiectiv realist. Am putea spera şi la o clasare pe locul 3, deşi este de recuperat o diferenţă destul de mare de puncte. Dacă vom reuşi acest lucru va fi mai bine decât ne-am propus pentru acest campionat”, a mai spus primarul.

Mai multe pe acest subiect, în ediţia ziarului Sportul Sălăjean. 

loading...
Loading...
1 Comment

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL