Connect with us

Ştiri din Sălaj

Un nou incident pe DN 1C. A fost nevoie de intervenţia pompierilor din Ileanda!


După ce vineri seara, Garda de pompieri Ileanda a fost solicitată să intervină pentru înlăturarea unui copac prăbuşit pe carosabil în comuna Gâlgău, un alt copac a fost doborât de vântul puternic, de această dată între localităţile Rus şi Dăbâceni


Situaţie incredibilă pe Drumul Naţional 1C. Astfel, două incidente asemănătoare au avut loc în decursul a mai puţin de 24 de ore, pe porţiunea de drum din Sălaj.

Primul a fost aseară, când Garda Ileanda a intervenit pentru a ridica copacul prăbuşit pe carosabil. Intervenţia a fost una de succes, iar traficul a revenit la normal în scurt timp. Acest incident fiind între localităţile Bârsău Mare şi Gâlgău.

Totuşi, n-au trecut 24 de ore, iar pompierii din Ileanda au fost solicitaţi să intervină din nou la un incident petrecut de această dată între localităţile Rus şi Dăbâceni. Era vorba tot despre un copac, căzut pe carosabil, pe care pompierii au reuşit să-l înlăture, pentru ca traficul din zonă să revină la normal.

“Sâmbătă dimineaţa, pompierii din Ileanda au fost solicitaţi să intervină pentru a ridica un copac prăbuşit pe acelaşi drum (DN 1 C), de data aceasta între localităţile Rus şi Dăbâceni”, se arată într-un comunicat al ISU Sălaj.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj