Connect with us

DIVIZIA A1

Ultimele zile la Zalău pentru polonezul Pawel Adamajtis


Chiar dacă voleibalistul s-a despărţit de campioana României, acesta a fost prezent la meciul cu Arcada Galaţi, însă doar ca şi un simplu spectator


Adus în vară să înlocuiească plecarea lui Adrian Gontariu, Pawel Adamajtis nu s-a ridicat nici pe jumătate la nivelul universalului zălăuan.

Nici conducerea tehnică nu a fost prea mulţumită de serviciile polonezului, iar în ultima perioadă, acesta a fost trecut pe linie moartă.

Pe postul său a fost folosit Rareş Bălean, în timp ce Pawel a privit ultimele jocuri de pe marginea terenului. În ultimele săptămâni, acesta s-a şi despărţit de campioana României, doar că la meciul cu Arcada Galaţi, Pawel Adamajtis a fost prezent în Sala Sporturilor.

Din câte se pare, polonezul mai trebuie să stea câteva zile la gruparea de sub Meseş, în preaviz, după care îşi va face bagajele şi va pleca de la Zalău.

Cum cele două părţi s-au şi despărţit, antrenorul Nikolay Jeliazkov nu a contat deloc pe serviciile sale,  iar Pawel a fost doar un simplu spectator la partida de luni.

Totuşi, acesta s-a bucurat împreună cu echipa de victoria obţinută şi la final a mers la salutul cu fanii.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1