Connect with us

ARTE MARTIALE

A.N.A.K. s-a reunit la Marghita


Asociaţia Nord Amical Karate a organizat un stagiu de pregătire în perioada 2 – 4 februarie, menit pentru pregătirea a peste 50 de sportivi, instructori şi antrenori pentru următoarele competiţii


În perioadă 2 – 4 februarie, Clubul Sportiv Good Dragon din Marghita a fost gazda unui seminar de Karate Shotokan organizat de Asociaţia Nord Amical Karate, un stagiu tehnic cu lotul reunit din Maramureş, Bihor şi Sălaj, menit să pregătească pe cei peste 50 de sportivi, instructori şi antrenori pentru apropiatele întreceri de profil.

Au avut zilnic loc două antrenamente, separat pe grupe valorice susţinute de către subsemnatul şi de către sensei Viorel Duţă din Baia Mare în care s-au abordat tehnici şi combinaţii specifice de kumite, cu situaţii reale din meciuri atât de kumite WKF, cât de Shobu Ippon.

În paralel au avut loc şedinţe de recuperare în apa termală, iar la final gazda noastră ne-a oferit şi un moment de relaxare şi buna dispoziţie printr-un sayonara-party gustat din plin de către sportivi şi însoţitori de la care nu putea lipsi bineînţeles şi tradiţionalul tort, savurat cu plăcere de cei mai mici şi nu numai. Mulţumim prietenului nostru Misi Takacs pentru exemplara găzduire!

Pentru antrenorii şi instructorii A.N.A.K. urmează seminarul centurilor negre de la Poiana Braşov din perioada 09-11 februarie, unde în cele trei zile vom fi alături de sensei Adrian Popescu-Săcele şi ne vom antrena sub îndrumarea lui.

prof. Gheorghe POP

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in ARTE MARTIALE