Connect with us

DIVIZIA A1

Adrian Feher: “Ştiam că Volei Municipal Zalău va arăta mai bine după schimbarea antrenorului”


Liberoul zălăuan care acum evoluează la Arcada Galaţi a remarcat jocul bun al fostei echipe în derby-ul de luni, dar şi schimbarea în bine odată cu aducerea lui Nikolay Jeliazkov pe banca tehnică


După 9 ani în care a evoluat la echipa din Zalău, Adrian Feher s-a transferat la început de an la Arcada Galaţi. Voleibalistul zălăuan a fost într-o situaţia mai inedită la partida de luni dintre Arcada Galaţi şi Volei Municipal Zalău, el fiind pentru prima dată adversar al echipei cu care a câştigat patru titluri de campion.

Feher a jucat în primele două seturi, iar la final a fost plin de fair-play şi a vorbit în termeni frumoşi despre fosta sa echipă. Libero-ul zălăuan a remarcat jocul bun al celor de la Volei Municipal Zalău, dar şi schimbarea în bine odată cu noul antrenor.

“A fost un meci bun din partea Zalăului, iar noi am făcut multe greşeli simple, care au facilitat victoria Zalăului. Asta nu ştirbeşte cu nimic efortul care l-au depus băieţii. Ştiam că Volei Municipal va arăta mai bine după schimbarea antrenorului. Zalăul este o echipă valoroasă, cu jucători care sunt componenţi ai naţionalei şi care au câştigat titlul, însă care sufereau în anumite puncte. A venit acest antrenor bulgar cu acel plus de care era nevoie şi se pare că a readus echipa pe făgaşul normal. Îmi pare rău că am pierdut, dar, în acelaşi timp, mă bucur pentru victoria Zalăului, fiindcă era păcat ca această echipă să fie una de mijlocul clasamentului”, a declarat Adrian Feher.

 

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in DIVIZIA A1