Connect with us

DIVIZIA A2

Volei Club Zalău obţine a doua victorie consecutivă. REZULTATELE etapei şi CLASAMENTUL


Gruparea condusă de Gabriel Terheş s-a întors cu 3 puncte din deplasarea de la Braşov, iar după ultimul rezultat, zălăuanii şi-au asigurat locul 4 la finalul sezonului regulat


Dacă în partidele cu Ştiinţa Bacău nu a putut emite pretenţii, Volei Club Zalău s-a axat pe jocurile cu ProVolei Arad şi CSU Braşov. În aceste partide, zălăuanii şi-au propus să obţină maxim de puncte şi au reuşit, după ce au câştigat cu 3 – 1 ambele jocuri.

Sâmbătă, gruparea condusă de Gabriel Terheş a obţinut o victorie important şi în deplasarea de la CSU Braşov. Formaţia zălăuană a fost superioară adversarului, însă ultima clasată s-a agăţat de fiecare şansă şi scorul a fost destul de strâns în primele trei seturi. Volei Municipal şi-a adjudecat primele două seturi la diferenţă de cinci, respectiv trei puncte, dar în setul al treilea, CSU Braşov a profitat de relaxarea din tabăra adversă şi s-a impus cu 25 – 20. Gruparea de sub Meseş s-a mobilizat în setul patru şi nu i-a mai acordat nicio şansă adversarului, astfel că diferenţa a fost de 10 puncte. După această victorie, Volei Club Zalău şi-a asigurat locul 4 la finalul sezonului regulat, iar până la terminarea primei părţi a campionatului mai are de jucat doar un meci, cel de sâmbătă, din deplasarea de la CSM Câmpia Turzii.

“Am mers hotărâţi la Braşov să obţinem cele 3 puncte pentru a ne asigura locul 4. Nu a fost un meci uşor, chiar dacă am jucat cu ultima clasată, fiindcă CSU Braşov a jucat cu ambiţie. Am controlat primele două seturi, dar la 2 – 0 a intervenit relaxarea şi am pierdut setul al treilea. Ne-am revenit rapid şi victoria noastră a fost meritată. Ne aşteaptă acum un meci greu la Câmpia Turzii, dar noi vom încerca să scoatem puncte”, ne-a declarat conducătorul Gabriel Terheş.

După meciul de la Câmpia Turzii, Volei Club Zalău va avea o nouă pauză de trei săptămâni, play-off-ul urmând să înceapă pe 3 martie. În prima fază, primele două clasate vor sta şi se va juca în sistemul cel mai bun din trei jocuri, după formatul: 3 – 6 şi 4 – 5.

Volei Club Zalău: Ovidiu Teuşan, Ovidiu Man, Dan Silvăşan, Ionuţ Silaghi, Raul Remeş, Ciprian Pop şi Ciprian Buta – libero. Au mai evoluat: Gabriel Terheş, Flaviu Bălean, Tudor Lazăr şi Mihai Bujor

Rezultale înregistrate în etapa a VIII-a:

CSU Braşov – Volei Club Zalău     1 – 3 (-20, -22, 20, -15)

ProVolei Arad – CSM Câmpia Turzii 1 – 3 (-17, -22, 21, – 20)

CSS CNE Lapi Dej – Ştiinţa Bacău 2 – 3 (19, -19, 17, -23, -10)

CLASAMENT:   

1. Ştiinţa Bacău           8       7      1      23 : 6      21

2. Css Cne Lapi Dej        8    5      3      17 : 11    15

3. CSM Câmpia Turzii  8     6      2      18 : 9      17

4. Volei Club Zalău       9     4      5      14 : 19    12

5. ProVolei Arad            8      2      6      10 : 20     6

6. CSU Braşov                 7      0      7        4 : 21     1

 

Etapa a IX-a se dispută sâmbătă, după prgramul:

CSS CNE Lapi Dej – CSU Braşov

Ştiinţa Bacău – ProVolei Arad

CSM Câmpia Turzii – Volei Club Zalău

 

 

 

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in DIVIZIA A2