Connect with us

FOTBAL

Sălăjenii din Liga 1 au început anul ezitant


Poli Timişoara – echipă unde evoluează zălăuanul Gabriel Vaşvari – a pierdut primul meci din 2018 cu Sepsi, în timp ce FC Botoşani, echipa lui Bogdan Unguruşan a scos doar un punct cu ultima clasată


După o pauză de o lună şi jumătate, Liga 1 de fotbal s-a reluat la finalul săptămânii trecute cu etapa a XXIII-a.  Sălajul mai are doi fotbalişti ce evoluează la  cel mai înalt nivel din România, este vorba de Gabriel Vaşvari şi Bogdan Unguruşan, însă echipele la care joacă cei doi au avut un debut anevoios.

FC Botoşani a obţinut doar o remiză “albă” pe teren propriu cu ultima clasată, Juventus Bucureşti şi după acest rezultat şi-a îngreunat misiunea de a ajunge în play-off. În acest meci, Bogdan Unguruşan a fost doar rezervă, în timp ce Gabriel Vaşvari a fost titular în partida pe care Poli Timişoara a susţinut-o în deplasare la Sepsi.

Bănăţenii au fost învinşi pe final, iar după acest rezultat, antrenorul Ionuţ Popa şi-a dat demisia.  Fostul antrenor de la Armătura Zalău, Leo Grozavu a preluat deja banca tehnică a grupării de pe Bega, acesta urmând să îl antreneze din nou pe Gabriel Vaşvari, cei doi colaborând în trecut şi la FC Botoşani.

În etapa următoare, Poli va juca acasă cu FC Voluntari, în timp ce FC Botoşani va avea un meci important pentru play-off, în deplasare la CSMS Iaşi.

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL