Connect with us

ALTE SPORTURI

Paula Todoran, implicată din nou în programul “Campionii României în şcoală, liceu şi universitate”. GALERIE FOTO


Componenta lotului naţional de atletism al României a fost alături de Adrian Fărcaş, directorul DJST Sălaj în vizită la Şcoala Gimnazială “Vasile Breban” din comuna Crişeni, acolo unde le-a vorbit micilor elevi despre sport şi performanţă


Implemenat anul trecut de Ministerul Tineretului şi Sportului, programul “Campionii României în şcoală, liceu şi universitate” a ajuns şi în Sălaj prin Direcţia Judeţeană de Sport şi Tineret.

Adrian Fărcaş, directorul executiv al DJST Sălaj, alături de un sportiv reprezentativ al judeţului nostru au început să viziteze mai multe şcoli din judeţ. Prima care s-a bucurat de o asemenea vizită a fost Şcoala din Cuzăplac, urmată de Liceul din Hida, Şcoala din Românaşi, Şcoala din Sîg, Şcoala din Zimbor, iar vineri, a venit rândul Şcolii Gimnaziale “Vasile Breban” din Crişeni.

Să spunem că alături de directorul DJST Sălaj, în vizită la şcoala din comuna de lângă Zalău a fost din nou, Paula Todoran, cea care a participat la acest program şi la vizitele şcolilor din Românaşi şi Zimbor.

Cea mai bună sportivă a judeţului la categoria sporturi olimpice din ultimii ani le-a vorbit celor peste 40 de elevi prezenţi la această întâlnire, deespre sport, importanţa acestuia, performanţă, dar şi despre povestea ei de campioană.

Să spunem că astfel de acţiuni vor continua, iar de acest program se vor putea bucura şi alte unităţi de învăţământ. De asemenea, dacă până acum, doar Călin Marincaş şi Paula Todoran au fost invitaţi, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret ne anunţă că şi alte personalităţi ale sportului sălăjean vor lua parte la implementarea acestui program în şcolile din judeţ.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in ALTE SPORTURI