Connect with us

DIVIZIA A1

Adrian Feher – libero Arcada Galaţi: “În afara meciului de luni, sunt cel mai mare fan al Zalăului”


Voleibalistul zălăuan se așteaptă la un meci dificil cu campioana României, cu toate că fosta sa echipă traversează o perioadă nefastă


După două înfrângeri la rând, Volei Municipal Zalău a schimbat antrenorul și speră să își revină chiar de luni seara, când va avea parte tot de un meci dificil cu Arcada Galați.

Sub Meseș vine o formație ce se află în bătălia pentru titlu și în lotul căreia se află și doi zălăuani, Adrian Gontariu și Adrian Feher, cei care au contribuit serios la obținerea titlului în sezonul trecut de către Volei Municipal Zalău.

Dacă Gontariu a mai jucat împotriva fostei echipe, pentru Adrian Feher va fi o situație mai inedită, având în vedere că voleibalistul își va înfrunta pentru prima dată echipa la care a evoluat timp de nouă ani și cu care a devenit de patru ori campion al României.

Deși Volei Municipal Zalău traversează o perioadă mai nefastă, Adrian Feher spune că Arcada Galați va avea un meci dificil luni seară.

 “Ne aşteptăm la un meci extrem de greu, având în vedere că Volei Municipal are jucători extrem de valoroşi. Întâlnim campioana României şi vom trata acest meci cu maximă seriozitate. Ne dorim să plecăm cu puncte de la Zalău, dar suntem conştienţi că nu va fi uşor, însă suntem pregătiţi pentru să facem un meci bun şi dacă vom avea echipa completă, cred că  vom obţine rezultatul pe care îl dorim. În afara meciului de luni când suntem adversari, sunt cel mai mare fan al echipei din Zalău”, ne-a declarat Adrian Feher.

Să mai spunem că în runda a XVIII-a, atât CSM București, cât și SCMU Craiova au obținut victorii de 3 puncte, iar formația zălăuană este obligată să obțină un rezultat pozitiv pentru a nu se îndepărta și de locul 4.

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in DIVIZIA A1