Connect with us

HANDBAL

HC Zalău se poate despărţi de cele mai bune jucătoare


“Câteva dintre jucătoare au oferte foarte mari şi trebuie să le las să plece”, a spus Gheorghe Tadici


În acest sezon, greul la HC Zalău este dus de un nucleu de 8 – 9 jucătoare, iar de pe banca tehnică nu au prea venit soluţii. Cu toate acestea, formaţia zălăuană are un parcurs bun în campionat, unde ocupă locul 5, dar şi în Cupa EHF, unde este aproape de o calificare în sferturi.

Chiar dacă până la terminarea sezonului mai sunt vreo 4 luni, deja managerul Gheorghe Tadici ne-a informat că o parte dintre jucătoarele importante din lot au şanse foarte mari să părăsească echipa în vară, având în vedere că pe adresa lor au venit oferte importante.

“Vreo trei jucătoare au oferte foarte mari şi va trebui să le las să plece, fiindcă ce câştigă la Zalău în trei sau patru ani, pot câştiga în altă parte într-un singur an. Viaţa de sportiv este scurtă, la fel şi performanţa, fiindcă poţi să te accidentezi oricând şi nu se mai uită nimeni la tine până te refaci. Eu nu pot să aduc jucătoare foarte valoroase la Zalău, fiindcă nimeni nu îmi dă vreo reducere sau vreo handbalistă importantă nu vine pe ochi frumoşi în Zalău, cât ar fi de frumos în acest oraş”, a declarat Gheorghe Tadici, la finalul meciului cu HCM Slobozia, ultimul din tur, câştigat de echipa sa la o diferenţă de 10 goluri, 27 – 17.

Deocamdată, Tadici nu a dezvăluit şi numele jucătoarelor care au oferte şi care pot pleca în vară, având în vedere că HC Zalău este în plin campionat şi este angrenată pe trei fronturi: Liga Naţională, Cupa EHF şi Cupa României.

 

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in HANDBAL