Connect with us

Ştiri din Sălaj

Un sălăjean a “ciordit” dintr-un magazin din Cluj obiecte în valoare de peste 1.000 de lei


Un bărbat din comuna Dragu a încercat să reuşit să fure un rotopercutor şi un polizor dintr-un magazin din Cluj-Napoca, însă a fost prins la scurt timp şi a fost reţinut pentru 24 de ore


Ieri, 1 februarie, un bărbat în vârstă de 32 de ani din comuna Dragu a reuşit să fure un ciocan rotopercutor şi un polizor dintr-o unitate comercială din Cluj-Napoca. Sălăjeanul a reuşit să ascundă obiectele sub haină şi aşa a trecut de casele de marcat ale magazinului fără a achita contravaloarea obiectului.

Prejudiciul cauzat de bărbatul din comuna Dragu se ridică la suma de 1.070,89 de lei.

Conform colegilor de la someseanul.ro, agenţii de securitate ai magazinului au fost vigilenţi şi l-au suprins pe bărbatul din Dragu, iar Secţia 2 Poliţie Cluj-Napoca a înregistrat un proces verbal de depistare în flagrant, întocmit de către jandarmii din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Cluj.

În urma faptei sale, sălăjeanul a fost reţinut pentru 24 de ore şi depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Cluj. Poţiştii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de furt, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

 

 

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in Ştiri din Sălaj