Connect with us

DIVIZIA A2

Volei Club Zalău câştigă după trei luni şi urcă pe locul 4


Sălăjenii au obţinut toate cele 3 puncte în partida de pe teren propriu cu ProVolei Arad, cu toate că arădenii au început mai bine şi şi-au adjudecat primul set


Cum la început de an, Volei Club Zalău a pierdut ambele meciuri cu Ştiinţa Bacău, formaţia zălăuană a ajuns pe penultimul loc în clasamentul Seriei Vest din Divizia A2. Lucrurile s-au reglat în finalul săptămânii trecute, când gruparea de sub Meseş a obţinut a treia victorie din acest sezon. Formaţia condusă de Gabriel Terheş a trecut pe teren propriu de ProVolei Arad, însă a avut mici emoţii în primul set, în care arădenii au fost mai exacţi şi în final s-au impus cu 25 – 19.

Zălăuanii nu mai aveau voie să facă paşi greşiţi pentru a obţine toate cele 3 puncte, iar din setul doi s-a văzut o mobilizare exemplară. Astfel, Volei Club Zalău s-a impus cu 25 – 8 în setul doi, iar setul al treilea a fost câştigat tot la pas, cu 25 – 18. Arădenii au opus rezistenţă în actul al patrulea, iar meciul a devenit din nou disputat. În cele din urmă, Volei Club Zalău a avut câştig de cauză la o diferenţă de 3 puncte şi a reuşit o victorie importantă, după o pauză de trei luni.

 “Am început mai greu meciul şi în primul set nu ne-am regăsit. Am avut însă puterea să revenim din setul doi când am fost superiori adversarilor la toate capitolele, iar acest lucru s-a văzut şi la setaveraj. Este o victorie importantă de care aveam nevoie”, ne-a declarat conducătorul Gabriel Terheş.

Volei Club Zalău speră acum să obţină o victorie şi sâmbătă în deplasare la CSU Braşov, formaţie care ocupă ultimul loc în Seria Vest. La echipa din Braşov a revenit recent şi zălăuanul David Domokoş, care în prima parte a campionatului a jucat pentru Volei Club Zalău.

“Ne aşteaptă un meci dificil la Braşov, cu o echipă care s-a întărit în ultima perioadă. La ei joacă acum şi David Domokoş, dar am înţeles că au mai făcut vreo două transferuri. Sperăm să câştigăm şi dacă vom veni cu cel puţin două puncte, cred că locul 4 îl vom avea asigurat”, a mai spus conducătorul.

Volei Club Zalău – ProVolei Arad 3 – 1 (-19, 8, 18, 22)

Volei Club Zalău: Ovidiu Man, Ciprian Pop, Ovidiu Teuşan, Raul Remeş, Ionuţ Silaghi, Dan Silvăşan şi Ciprian Buta – libero. Au mai evoluat: Flaviu Bălean, Tudor Lazăr,  Mihai Bujor şi Gabriel Terheş

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in DIVIZIA A2