Connect with us

DIVIZIA A1

Adrian Feher, după demisia lui Marian Constantin: “Pe un antrenor îl ţin rezultatele şi schimbarea era normală. De acum încolo, echipa din Zalău va juca mult mai bine!”


Singurul voleibalist care a cucerit patru titluri naţionale la Zalău a “colorat” puţin peisajul cu plecarea antrenorului bucureştean de la CS Volei Municipal şi a spus că în ultimii ani Zalăul nu s-a aflat într-o situaţie atât de dificilă. Jucătorul a reamintit că gruparea sălăjeană a mai fost campioană, însă nu şi pe locul 5, precizând totuşi că Constantin are valoare şi că acum echipele titrate se vor duela pentru semnătura sa!?


În mandatul lui Marian Constantin, căpitanul de echipă de la CS Volei Municipal Zalău a fost brazilianul Leo Del Bosco. Cu toate acestea, “jupânul” de pe teren , dar şi cel de la vestiare a fost Adrian Feher.

Şi… nu putea fi altfel, având în vedere că internaţionalul a jucat pentru formaţia de la poalele Meseşului aproape nouă ani, în care a reuşit să cucerească nu mai puţin de patru titluri naţionale, iar un aport esenţial l-a avut şi experimentatul libero.

Din păcate, cel mai vechi component al campioanei a părăsit prea uşor echipa în această iarnă, deşi el se afla sub contract până în vara anului viitor.

Sigur, cel puţin de faţadă, despărţirea a fost una siropoasă, dar în realitate au existat şi unele elemente care ne-au făcut să credem că cele două părţi nu mai poată colabora.

Ajuns la Galaţi, Adi Feher este angajat cu Arcada în bătălia la titlu, dar nu poate fi insensibil la ceea ce s-a întâmplat în ultima perioadă la Zalău, aici unde maramureşeanul s-a şi stabilit de ani buni.

Astfel, jucătorul în vârstă de 38 de ani şi-a spus şi punctul de vedere în ce priveşte demisia antrenorului Marian Constantin, pe care o vede logică şi chiar normală. Voleibalistul a precizat însă că, luând în calcul valoarea tehnicianului, dar şi performanţele realizate pe banca Zalăului, nu va fi dificil să revină cât de repede în prim-plan.

“Ştiu că la Zalău nu este o situaţie plăcută, iar antrenorul Constantin a trebuit să părăsească echipa. Însă, pe un antrenor îl ţin rezultatele, iar acest lucru nu s-a întâmplat în ultima vreme la CS Volei Municipal. Era normală o schimbare, pentru că Zalăul are jucători valoroşi şi niciodată nu a fost pe locul 5 indiferent cine a fost pe banca tehnică.  Echipa din Zalău a fost campioană cu mai mulţi antrenori, dar pe locul 5 nu a fost niciodată în ultimii nouă ani. Cred că de acum încolo, echipa din Zalău va juca mult mai bine şi sper să fie o schimbare benefică. Sunt convins că un antrenor valoros  precum Marian Constantin îşi va găsi în câteva zile un angajament la o echipă care să se bată la titlul naţional, fie la fete, fie la băieţi. Cu siguranţă, echipele ce vor titlul naţional, vor apela la serviciile domnului Constantin”, a declarat Adrian Feher pentru Sportul Sălăjean şi Ştiri din Sălaj.

 

Loading...
loading...
Loading...
2 Comments

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in DIVIZIA A1