Connect with us

DIVIZIA A1

EXCLUSIV. Adio, Marian Constantin. Tehnicianul campioanei României şi-a dat demisia!?


Presiunea puternică creată mai ales de ultimele etape l-a făcut pe antrenorul de la CS Volei Municipal Zalău să se retragă de pe banca tehnică, astfel că antrenamentele din această săptămână ar putea fi conduse de “secundul” Bogdan Nicolae


În acest sezon, echipa de volei de la poalele Meseşului a beneficiat de un buget record, deoarece autorităţile locale – adică finanţatorul principal al clubului – au dorit să creeze încă o bucurie fără margini iubitorilor sportului de la fileu din tot judeţul, după ce CS Volei Municipal a cucerit anul trecut medaliile de aur.

Astfel, deşi a avut un buget mai mare decât în campionatul în care a fost campioană naţională, Zalăul s-a chinuit şi şi-a dezamăgit fanii.

După mai bine de o jumătate din campionatul regulat, elevii lui Marian Constantin au cam pierdut toate meciurile mai dificile.

Altfel spus, Leo Del Bosco şi compania au acumulat doar 33 de puncte în primele 16 etape, ceea ce înseamnă că fiecare punct a valorat mai bine de un milliard de lei vechi!?

Da, vedeţi bine, deoarece gruparea condusă de Vasile Coţa are un buget de 3.4 milioane de lei pentru sezonul 2017 – 2018!

Cu toate acestea, CS Volei Municipal şi-a stabilit un obiectiv destul de modest: clasarea pe unul dintre primele patru locuri.

În prima parte a stagiunii, Zalăul s-a tot chinuit să se apropie măcar de podium şi să rămână în obiectiv.

După eşecul de duminică de la Craiova, însă, campioana României a pierdut şi locul 4, deoarece CSM Bucureşti i-a luat “faţa” prin victoria împotriva maramureşenilor de la Ştiinţa Explorări Baia Mare.

A fost picătura care a umplut paharul umilinţei, deoarece după înfrângerea din Bănie antrenorul Marian Constantin era aproape obligat să se retragă din funcţie.

Astfel, conform unor surse, tehnicianul originar din Bucureşti a fost prezent luni la Primăria municipiului, unde a avut o discuţie cu primarul Ionel Ciunt, după care şi-a depus demisia.

Contactat telefonic, Marian Constantin nu a vrut să dezvolte subiectul, dar nici nu a negat plecarea de la echipă, precizând: “În cursul zilei de marţi, cel mai probabil, voi da un comunicat de presă pe acest subiect”.

Chiar şi aşa, viitorul apropiat al sălăjenilor nu arată prea bine, având în vedere că următoarele adversare sunt redutabila Arcada Galaţi şi CSM Bucureşti – formaţie care recent a surclasat acasă fruntaşa Tricolorul Ploieşti şi cu care sălăjenii se duelează pentru locul 4 la finalul returului!

În ecuaţie a intat, însă, acum şi SCMU Craiova, deoarece – prin victoria de duminică în faţa Zalăului, oltenii s-au apropiat la doar trei puncte de campioană!

În ediţia ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 31 ianuarie, puteţi vedea mai multe pe acest subiect.

loading...
loading...
Loading...
13 Comments

13 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1