Connect with us

Ştiri din Sălaj

HALUCINANT. Un sălăjean a fost mușcat de penis de un câine furios, iar doctorii i-au cusut organul genital cu nouă copci


Un bărbat din comuna Fildu de Jos a rămas fără organul genital, după ce un câine uriaş i-a rupt pantalonii, făcându-i ferfeniţă <bărbăţia>. “Din fericire, nevastă-mea a înţeles situaţia şi mi-a spus că nu-i nicio problemă, suntem oameni bătrâni, cu cinci nepoţi şi nu va face caz de asta”, spune sălăjeanul


Momente de groază pentru un bărbat din comuna Fildu de Jos, acum la început de an. Pe data de 12 ianuarie, Gheorghe M. în vârstă de 51 de ani se afla în oraşul Huedin unde voia să îşi viziteze rudele.

În timp ce se afla pe strada Fildului, sălăjeanul nostru s-a trezit cu cu câine uriaş în faţă, care sărise gardul unei gospodării de rromi din zonă.

În doar câteva secunde, patrupedul furios l-a repezit asupra omului, i-a rupt pantalonii şi i-a zdrobit “bărbăţia”.
Speriat, omul s-a prezentat la Spitalul din Huedin, unde doctorii i-au făcut o injecţie antitetanos şi au cusut zona genitală, unde i-au pus şi nouă copci.

Ulterior, sălăjeanul a fost trimis la Clinica de Boli Infecţioase din Cluj-Napoca, unde a început un tratament de aproape trei săptămâni.
Între timp, domnul Gheorghe a scos şi un certificat de la Institutul de Medicină Legală Cluj, luând în calcul să facă şi o plângere la poliţia împotriva proprietarului câinelui, este vorba despre un rrom bogat şi influent din Huedin.

“Pe 12 ianuarie mă aflam la Huedin ca să-mi vizitez o rudă şi pe strada care duce spre Fild a sărit peste gard un câine mare. Acesta mi-a rupt pantalonii cu dinţii şi mi-a făcut ferfeniţă – scuzaţi – organul genital, chiar la doi-trei centimetri de bază. Din plin m-a luat! Am fost dus de cineva la spitalul din Huedin, unde medicii mi-au făcut o injecţie cu antitetanos şi m-au cusut, punându-mi nouă copci. Apoi m-au trimis la Clinica de Boli Infecţioase, la Cluj unde am început tratamentul cu injecţii. Îl dau în judecată pe proprietarul câinelui – deşi mi-e cam frică de el fiindcă e un om periculos – dar peste câteva zile mă prezint la chirurgul de la spitalul orăşenesc din Huedin, ca să mi se scoată firele şi abia după aceea voi şti cât de tare mi-e afectat organul. Din fericire nevastă-mea a înţeles situaţia şi mi-a spus că nu-i nicio problemă, suntem oameni bătrâni, cu cinci nepoţi şi nu va face caz de asta”, a spus nea’ Gheorghe din Fildu.

Cel puţin până acum, sălăjeanul nu a depus nici plângere pe numele proprietarului câinelui.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj