Connect with us

DIVIZIA A1

EXCLUSIV. Pawel Adamajtis s-a despărţit de CS Volei Municipal


Polonezul şi-a reziliat contractul cu campioana României, chiar înaintea derby-ului cu SCMU Craiova, deşi iniţial s-ar fi spus că universalul a rămas acasă că are dureri la umăr şi că şi-a scos o măsea


Transferat pentru a acoperi plecarea experimentatului Adi Gontariu, polonezul Pawel Adamajtis a cam dezamăgit la Zalău, deşi conducerea era doar un zâmbet în vară, după ce l-a achiziţionat pe jucător de pe facebook!?

Mai mult, pe la Primăria municipiului – adică principalul finanţator al echipei – s-a spus că Adrian Gontariu a fost rezerva lui Pawel, acum câţiva ani, când cei doi jucători erau colegi în Polonia.

În realitate, însă, polonezul a ajuns la Zalău de la arabi, adică dintr-un campionat modest, în condiţiile în care CS Volei Municipal avea nevoie de universal valoros, care să îl facă uitat pe Gontariu.

Din păcate, nici antrenorul Marian Constantin nu a reuşit să îl readucă în prim-plan pe jucător şi Pawel Adamajtis a făcut un tur destul de şters, de fapt… la fel ca şi majoritatea voleibaliştilor de la Zalău.

Titular la început, polonezul a fost scos în ultimele etape de tehnicianul campioanei din sextetul de bază. În locul său, a jucat Rareş Bălean, în timp ce locul zălăuanului să fie luat de sârbul  Filip Stoilovic.

În prezenţele rare de la fileu, Adamajtis nu şi-a putut ajuta echipa, iar pentru derby-ul cu vicecampioana SCMU Craiova de duminică, voleibalistul nu a făcut parte din lot.

S-a spus că absenţa polonezului la meciul din Oltenia a fost determinată de unele dureri la umăr, dar şi de faptul că recent el şi-a scos o măsea.

Adevăratul motiv a fost însă faptul că jucătorul s-a despărţit de CS Volei Municipal în această săptămână. Aceasta, deşi universalul avea un contract beton până în vară, din toate punctele de vedere.

Conform unor surse apropiate echipei, Pawel Adamajtis a semnat anularea înţelegerii cu campioana României ca urmare a unor mari presiuni. Acum, jucătorul îşi caută echipă…

Vom reveni, însă, cu amănunte în ziarul de miercrui, 31 ianuarie.

loading...
loading...
Loading...
9 Comments

9 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1