Connect with us

Sporturi

Florin Răcoare a pierdut lupta cu viața


Tânărul din Zalău – care a mobilizat întreagă țară prin cazul său mai special – a trecut azi noapte în nefiinţă, la doar trei zile de când îşi aniversa ziua de naştere


Diagnosticat cu leucemie, tocmai în momentul în care îşi făcea analizele pentru căsătoria cu tânăra Adina Călin, Florin Răcoare a luptat cu boala aproape un an.

În această luptă s-au implicat mai întâi prietenii şi logodnica sa, pentru ca apoi cazul zălăuanului să devină un caz naţional, deoarece oamenii din toată ţara – şi chiar din străinătate – s-au implicat financiar şi material pentru ca tânărul în vârstă de 30 de ani să poate face rost de suma de 150.000 de euro, pentru operaţia din străinătate care poate să îşi readucă o viaţă normală.

Printr-o mobilizare exemplară a oamenilor de suflet, s-a reuşit ca o sumă chiar mai mare decât cea necesară, în doar trei săptămâni.

Având alături de el atâţia şi atâţia oameni buni, Florin Răcoare a avut o mare doză de optimism, mai ales după ce el a ajuns la clinica Casa Sollievo della Sofferenza din San Giovanni Rotondo, acolo unde a ajuns pe mâna unor doctori specialişti.

Din păcate, deşi la început a fost bine, starea de sănătate a sălăjeanului a început să fie din ce în ce mai înrăutăţită, din cauza faptului că organismul său a fost atacat de mai multe infecţii şi care nu au putut fi stopate.

În aceste condiţii, doctorii de la clinica din Peninsulă nu au mai putut face nici transplantul de măduvă,  astfel că la  începutul anului pacientul să fie trimit acasă, în România.

Tânărul a fost reinternat la Clinica de Hematologie de la Institutul Oncologic Cluj-Napoca, unde s-a luptat cu aceleaşi infecţii.

Pe data de 24 ianuarie, nu a fost doar Ziua Unirii, ci şi ziua de naştere a lui Florin Răcoare. Aniversarea celor 31 de ani de viaţă a avut loc pe patul spitalului din Cluj-Napoca, cu durere pe tot corpul.

La doar trei zlei, organismul său a cedat, deoarece în noaptea dintre vineri spre sâmbătă Florin Răcoare a pierdut lupta cu viaţa, lăsând în urmă multă durere.

Cei de la “ReuşimÎmpreună RRR”, cei care au şi iniţiat campania de susţinere a lui Florin Răcoare au postat un mesaj emoţionant.

“Am zis sa luptam si am luptat. Am cerut sa ne implicam si ne-am implicat. Ne-am format un crez, un strigat #REUSIMIMPREUNA , un gand care a oferit sanse egale tuturor , nu ne-am oprit si nici n-o sa ne oprim ! Impreuna am reusit lucruri imposibil de imaginat pentru foarte multi dar din nefericire o lupta nu tine de noi. Lupta cu destinul… Se zice ca fiecare om are ingerul lui , noi avem 2 , Florin Racoare vegheaza asupra fiecaruia!”.

Dumnezeu să îl odihnească în pace.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in Sporturi