Connect with us

DIVIZIA A1

Leo Dal Bosco – căpitan CSVM Zalău: “Meciul de la Craiova va fi unul dificil, dar pe care trebuie să-l câştigăm”


Voleibalistul speră ca echipa sa să îşi revină după înfrângerea suferită în faţa liderului Steaua printr-o victorie duminică, pe terenul vicecampioanei SCMU Craiova


La primul meci oficial pe teren propriu din acest an, Volei Municipal Zalău a fost fără reacţie în faţa liderului Steaua şi a fost învinsă în trei seturi. Această înfrângere a fost greu de digerat de campioana României care s-a îndepărtat la 11 puncte de lider. În plus, gruparea de sub Meseş îşi vede ameninţat locul 4, având în vedere că CSM Bucureşti s-a apropiat la doar două puncte de Volei Municipal Zalău.

La locul 4 poate spera şi SCMU Craiova, care în momentul de faţă este la şase puncte în spate, vicecampioana României fiind următorul adversar pentru Volei Municipal Zalău.

Înaintea acestui joc, zălăuanii sunt cu gândul doar la o victorie, iar căpitanul Leo Dal Bosco este convins că echipa sa se poate impune în Bănie.

“Marţi am avut un meci foarte dificil, iar Steaua a jucat foarte bine şi cred că noi ar fi trebuit să fim mai concentraţi. Am pierdut mai multe mingi şi după aceea jocul nu a fost la fel. Trebuia să punem mai multă presiune în fiecare moment. Urmează meciul de la Craiova, unul dificil, pe care avem şanse să îl câştigăm. Jocul nostru nu este cel pe care l-aţi văzut în meciul cu Steaua şi mergem la Craiova să câştigăm”, a spus căpitanul Leo Dal Bosco.

 

Partida dintre SCMU Craiova şi Volei Municipal Zalău se dispută duminică, de la ora 12.30, în Sala Polivalentă din Craiova şi urmează să fie televizată de Digi Sport.

 

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1