Connect with us

Pescuit și Vânătoare

Descoperire şocantă în râul Someş


Pompierii au descoperit astăzi cadavrul unui bărbat de 66 de ani dat dispărut de familie în urmă cu mai mult timp. Bărbatul era căutat inclusiv de mai multe asociaţii de pescari din zona Bistriţa


Echipajul de pompieri năsăudeni a scos astăzi un bărbat decedat, în vârstă de 66 de ani din apa râului Someș. Acesta a fost predat specialiştilor din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale din cadrul IPJ Bistriţa Năsăud pentru expertiză.

Ultimele informații au scos la iveală că este vorba despre bărbatul dat dispărut în urmă cu aproximativ două săptămâni, pe raza localității Salva.

De atunci echipaje de pompieri militari şi voluntari, dar si poliţişti de la SIC, au efectuat misiuni de căutare. Echipele mixte au căutat pe malurile râurilor Sălăuța, respectiv Someș, dar și pe apă, cu ajutorul bărcilor din dotarea pompierilor.

De asemenea, toate Serviciile Voluntare pentru Situaţii de Urgență din comunităţile traversate de râul Someş, până la ieşirea din județ, au efectuat misiuni de căutare în zonele respective.

Au fost anunțate și asociatii de pescari sau alte entităţi care ar fi putut sprijini acțiunile de căutare. Apelul a fost făcut de un pescar aflat pe marginea râului.

Sursa: Someseanul.ro

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in Pescuit și Vânătoare