Connect with us

ARTE MARTIALE

Stagiu la Marghita pentru A.N.A.K.


Membri Asociaţiei Nord Amical Karate au efectuat un stagiu de pregătire în vederea stabilirii calendarului competiţiilor sportive din 2018, însă în cadrul căreia s-a desfăşurat şi un curs de arbitraj


S-a terminat vacanţa pentru karateka şimleuani. Astfel, în perioada 11 – 14 ianuarie, la Marghita a fost organizat, precum ne-am obişnuit în ultimii ani, un stagiu de pregătire pentru membri Asociaţiei Nord Amical Karate (A.N.A.K.). La acest stagiu au participat instructori, antrenori, precum şi sportivi de performanţă.

Judeţul Sălaj a avut reprezentaţi la aceste antrenamente. Astfel, Gheorghe Pop, preşedintele CS Omega Şimleu a fost prezent la acest stadiu şi pentru a preda cursuri de arbitraj, alături de Takacs Mihaly (Marghita), în timp ce antrenamentele au fost predate de Viorel Duţă, preşedintele ANAK. Un alt reprezentant al judeţului nostru la acest stagiu de pregătire a fost şi Paula Radu, cea care a participat şi în calitate de arbitru, precum şi Călin Coste, instructorul CS Omega – secţia Jibou. De asemenea, la Marghita au fost prezenţi şi invitaţi din Braşov, Covasna şi Târgu Secuiesc.

Totul s-a desfăşurat într-o armonie deplină, activitatea fiind un mare succes. Deşi suntem la început de an şi încă se lucrează la calendarul competiţiilor oficiale din 2018, un alt motiv pentru care s-a efectuat acest stagiu de pregătire de la Marghita, karateka şimleuani se pregătesc deja pentru competiţiile importante care urmează. Astfel, în luna februarie, cei de la CS Omega vor mai efectua un stagiu la Marghita, în vederea participării la Cupa “Maramureşului”, dar şi pentru Campionatul Naţional şi Campionatul Mondial.

“Acum se redactează şi calendarul pentru competiţiile sportive oficiale din 2018, după care mai ducem sportivii în luna februarie la Marghita pentru că urmează Cupa ‘Maramureşului’, iar în luna martie este Campionatul Naţional de la Târgu Secuiesc. Mondialele sunt în luna aprilie la Istanbul şi ne dorim să facem calendarul în aşa fel încât sportivii să aibă multe meciuri în picioare înainte de competiţiile mari”, ne-a spus profesorul Gheorghe Pop.

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in ARTE MARTIALE