Connect with us

ALTE SPORTURI

“Campionii României în şcoală, liceu şi universitate” a ajuns şi la Sîg! GALERIE FOTO


Programul lansat de Ministerul Tineretului şi Sportului continuă şi în 2018, iar de această dată, cei de la DJST Sălaj l-au avut invitat pe Călin Marincaş, alături de care au vizitat Grupul Şcolar din comuna Sîg


Noul program lansat de Ministerul Tineretului şi Sportului pare a fi un adevărat succes. Ajuns în judeţul nostru prin DJST Sălaj, acest program a fost prezentat de directorul executiv al Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret, alături de un sportiv consacrat al judeţului în mai mult unităţi de învăţământ din Sălaj.

Prima şcoală care s-a bucurat de o vizită a fost cea din Cuzăplac, pe urmă au fost Liceul Tehnologic “Liviu Rebreanu” din Hida şi Şcoala din Românaşi. Dacă la primele două, invitat a fost Călin Marincaş, la vizita şcolii din Românaşi, invitată a fost Paula Todoran.

Marţi, 16 ianuarie, a avut loc şi prima vizită din acest an. Astfel, Adrian Fărcaş, directorul executiv la DJST Sălaj, l-a avut ca invitat pe Călin Marincaş, multiplu campion mondial, naţional şi european la karate.

Şcoala pe care au vizitat-o cei doi a fost Grupul Şcolar din Sîg. Peste 250 de elevi din clasele I – XII, precum şi toate cadrele didactice din cadrul unităţii de învăţământ. A fost o acţiune reuşită, iar tinerii prezenţi au fost foarte curioşi despre sportul de performanţă şi cum ar putea ajunge să facă un sport de performanţă, aşa că l-au asaltat pe Călin Marincaş cu o multitudine de întrebări. De asemenea, la finalul întâlnirii, karateka zălăuan a fost foarte solicitat pentru a face fotografii.

“Am văzut la Grupul Şcolar din Sîg un campus şcolar ultramodern, a cărei construţie a fost finalizată acum doi ani, formată din şcoală clădire principală, sală de sport, ateliere de lucru pentru clasele profesionale, cantină şi două internate, atât pentru elevi, cât şi pentru cadrele didactice. Mulţumim conducerii Grupului Şcolar Sîg şi în special doamnei directoare Vereş Pop Margareta şi domnului profesor de educaţie fizică şi sport Marius Palce pentru faptul că ne-au facilitat să avem această interesantă întâlnire cu elevii”, a spus Adrian Fărcaş.

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in ALTE SPORTURI