Connect with us

DIVIZIA A1

Adrian Feher a debutat la Arcada Galaţi, într-un meci de foc


Experimentatul libero a prins câteva minute în derby-ul etapei din Divizia A1, cu LMV Tricolorul Ploieşti, pierdut la limită. “M-am acomodat repede la Galaţi şi sper ca pe viitor să pot ajuta mult mai mult echipa”, ne-a declarat fostul jucătorul al Zalăului


La doar câteva zile de la transferul său la Galaţi, Adrian Feher a şi debutat la noua echipă. Şi ce debut!? Fostul libero de la CS Volei Municipal a îmbrăcat tricoul celor de la Arcada tocmai în derby-ul cu LMV Tricolorul de la Ploieşti, desfăşurat sâmbătă după-amiază. Gazdele au avut un start mai bun şi au câştigat primele două seturi. Gruparea de pe Dunăre a revenit puternic, a egalat la 2 şi a avut avantaj în setul decisiv.

Până la urmă, prahovenii au înclinat balanţa şi au câştigat meciul. Până la urmă, şi cei de la Arcada au luat un punct, prin care rămân în plasa liderului. Având o concurenţă acerbă pe postul de libero, Adrian Feher va trebui să îşi câştige dreptul de a face parte din sextetul gălăţenilor în faţa lui Neven Majstorovic – un internaţional de mare valoare din Serbia. Deocamdată, Feher a jucat doar spre finalul primului set, dar nu ca şi libero, deoarece antrenorul Neculai Harabagiu l-a introdus în linia a doua.

“Am ajuns la o echipă foarte bună, cu jucători de mare valoare. Îmi pare rău că nu am debutat cu o victorie, dar am luat un punct la Ploieşti şi acest lucru e important. Cu Tricolorul am jucat puţin, dar eu sper ca pe viitor să pot ajuta mult mai mult echipa. M-am acomodat repede la Galaţi, acolo unde am mai mulţi foşti colegi de la Zalău”, ne-a declarat experimentatul voleibalist, care la final de săptămână va juca şi primul meci acasă, la Galaţi, împotriva celor de la Dinamo Bucureşti.

Să precizăm că în lotul grupării de pe Dunăre se află mai mulţi jucători care în anii trecuţi au jucat la Zalău, precum Filip Despotovski, Şerban Paşcan, Marian Bala şi Adrian Gontariu.

Loading...
loading...
Loading...
1 Comment

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in DIVIZIA A1