Connect with us

Ştiri din Sălaj

EXCLUSIV. Un bărbat de 95 de ani din Şimleu Silvaniei s-a spânzurat în curtea unei case


Tragedia a avut loc ieri după masă când vârstnicul nu a mai suportat greutăţile vieţii şi a decis să-şi pună capăt zilelor


Un eveniment înspăimântător şochează comunitatea din oraşul de la poalele Măgurii.

Un vârstnic ajuns la frumoasa vârstă de 95 de ani nu a mai suportat greutăţile vieţii astfel că a decis să-şi pună capăt zilelor. Nu ştim însă exact motivele pentru care acesta a recurs la acest gest extrem.

Bărbatul a fost găsit spânzurat în curtea locuinţei sale de pe strada Independenţei, iar cel care a făcut macabra descoperire a alertat autorităţile prin apel la numărul unic de urgenţă 112. În zadar s-au chinuit medicii de la echipajul SMURD să-l resusciteze pe bărbat. Acesta a fost declarat decedat la scurt timp.


“Sâmbătă după masă, un echipaj SMURD de la Secţia de pompieri Şimleu Silvaniei a fost solicitat să intervină la o persoană vârstnică (un bărbat de 95 de ani) care a fost găsită spânzurată în propriai gospodărie situată pe strada Independenţei din localitatea Şimleu Silvaniei. Paramedicii au iniţiat manevrele de resuscitare împreună cu un echipaj al ambulanţei, însă bărbatul nu a răspuns manevrelor şi a fost declarat decedat”, transmite Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Porolissum” Sălaj.


 

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj