Connect with us

FOTBAL

Gică Popescu a fost astăzi în Zalău! Fostul căpitan al Barcelonei vrea să cumpere un teren unde va deschide un magazin


Internaţionalul care a îmbrăcat tricourile unor echipe de talie mondială, precum Barcelona sau Galatasaray, a efectuat astăzi o vizită neoficială în oraşul de la poalele Meseşului în intenţia de a-şi cumpăra un teren unde vrea să deschidă o afacere


Gică Popescu a efectuat astăzi o vizită neoficială în Zalău, fiind interesat să cumpere un teren pe care îşi doreşte să construiască, cel mai probabil un magazin. Nu se cunosc încă prea multe detalii, însă fostul internaţional a avut şi o mică discuţie cu primarul Ionel Ciunt, căruia i-a spus despre planurile sale în urbea de la poalele Meseşului.

Astfel, Popescu este interesat de un teren în zona Brădet, mai exact la ieşirea din Zalău spre Cluj-Napoca, în apropiere de Hanul Drumeţilor, după cum ne-a relatat astăzi Ionel Ciunt.


“Am avut o discuţie scurtă cu Gică Popescu care este şi unul dintre consilierii premierului Tudose. Nu am discutat foarte multe, însă mi-a spus că a venit în Zalău pentru a cumpăra un teren unde cel mai probabil îşi va deschide un magazin. Este vorba de un teren în zona Brădet”, ne-a declarat Ionel Ciunt.


Nu este prima dată când Gigă Popescu ajunge în Sălaj. În anul 2016 a fost prezent la Ip, alături de alte nume grele din sportul românesc, printre care şi Ilie Năstase, unde au tăiat panglica unui grandios complex sportiv.

Gică Popescu a mai fost prezent în Zalău şi în urmă cu mai mulţi ani, în campania pentru alegerile de la Federaţia Română de Fotbal. Atunci, el s-a întâlnit cu preşedintele Consiliului Judeţean Sălaj, Tiberiu Marc.

Gică Popescu a fost căpitanul titratei FC Barcelona, cu care a câştigat Cupa Cupelor, dar a mai evoluat şi la alte echipe de top din Europa precum PSV Eindhoven, Tottenham sau Galatasaray, cu cea din urmă câştigând Cupa UEFA în anul 2000.

Internaţionalul a participat cu echipa națională de fotbal a României la trei turnee finale ale Campionatelor mondiale (1990, 1994 și 1998) și la două ale Campionatelor europene de fotbal (1996 și 2000).

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL