Connect with us

Ştiri din Sălaj

Un tânăr din Sălaj, fost militar în Legiunea Străină, a fost distrus în bătaie de bodyguarzi într-un club din Cluj


Antonio Pol, un tânăr de 22 de ani din comuna Dragu care a luptat în Legiunea Străină, a primit o bătaie soră cu moartea într-un club din Cluj chiar de Bobotează


 Totul s-a întâmplat în noaptea de 5 spre 6 ianuarie într-un club dintr-o zonă rău-famată a Clujului. Antonio petrecea alături de mai mulţi prieteni, printre care şi iubita sa, Timea. La un moment dat, în jurul orei 01.00, Antonio a încercat să plece acasă şi i-a cerut iubitei sale să îi dea hainele.

O altă tânără a interpretat discuţia dintre cei doi ca un scandal şi i-a atenţionat pe agenţii de pază ai localului care l-au scos afară pe fostul militar al Legiunii Străine şi au început să îl lovească cu pumnii şi cu picioarele.


“Le tot ziceam să mă lase să vorbesc cu Timea, ca să-mi dea hainele, însă m-am trezit culcat la pământ din câţiva pumni. Unul dintre bodyguarzi a venit pe la spate şi m-a ţinut iar celălalt m-a lovit în nas.  Eram îmbrăcat numai într-o bluză, însă, în ciuda acestui fapt, când am văzut că vin spre mine am luat-o la fugă. Unul dintre ei m-a urmărit până aproape de ‘Central’, dar n-a reuşit să mă prindă”, a declarat tânărul pentru gazetadecluj.ro.


Pe 10 ianuarie tânărul a mers la Serviciul de Medicină Legală Cluj pentru a-şi scoate un certificat medico-legal pentru a depune o plângere penală împotriva agenţilor de pază ai clubului care l-au snopit în bătaie.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj