Connect with us

DIVIZIA A2

Volei Club Zalău va susţine două meciuri oficiale în mai puţin de 24 de ore!


Gruparea condusă de Gabriel Terheş va juca sâmbătă restanţa din tur cu Ştiinţa Bacău, iar duminică dimineaţa, tot în Moldova, va avea loc în devans şi partida ce urmează să conteze pentru etapa a X-a din Seria Vest


Având în componenţă doar şase echipe, campionatul regulat din Seria Vest a Diviziei A2 programează doar 10 etape. Deja mai bine de un tur s-a scurs din acest sezon, însă Volei Club Zalău a disputat doar cinci meciuri.

Jocul din ultima etapă a turului cu Ştiinţa Bacău a fost amânat la solicitarea zălăuanilor care au avut mari probleme de lot în luna noiembrie a anului trecut când trebuia să aibe loc partida. Meciul cu formaţia din Moldova a fost reprogramat sâmbătă, 13 ianuarie, urmând să aibă loc de la ora 17.00, în Sala Sporturilor din Bacău.

Cele două formaţii au ajuns la o înţelegere ca şi partida retur să se dispute tot la Bacău, astfel că jocul ce urma să se dispute în etapa a X-a pe 17 februarie la Zalău va avea loc duminică, de la ora 11.00, în Sala Sporturilor din Bacău, la nici 24 de ore de la prima partidă.

După ”dubla” cu Ştiinţa Bacău, Volei Club Zalău va mai avea de jucat doar trei partide din sezonul regualat, acasă cu ProVolei Arad (27 ianuarie) şi în deplasare cu CSU Braşov (3 februarie) şi CSM Câmpia Turzii (10 februarie).

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in DIVIZIA A2