Connect with us

DIVERSE

Narcisa Lecuşanu intră în lupta pentru şefia FRH!


Fosta internaţională şi-a anunţat oficial candidatura pentru funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Handbal, după ce în ultima perioadă ea a ocupat mai multe funcţii în handbalul românesc şi chiar european


Până la alegerile pentru funcţia de preşedinte FRH a mai rămas o lună, 14 februarie fiind data programată în care membrii cu drept de vot stabili destinele handbalului românesc pentru următorii ani.

Dacă până acum au existat doar zvonuri în ce priveşte numele candidaţilor, Narcisa Lecuşanu a pus capăt speculaţiilor din ultima vreme în ce priveşte intrarea ei în lupta pentru cel mai important fotoliu din handbalul românesc. Astfel, fosta vicecampioană mondială şi-a anunţat oficial intenţiile pe pagina personală de facebook.

”Mulţumesc pentru încrederea acordată de cei care în ultimele zile m-au sunat pentru a mă întreba ce intenţionez sa fac referitor la alegerile FRH din februarie 2018. Doresc pe această cale să vă anunţ, dragi prieteni şi susţinători ai handbalului românesc, că dacă voi fi propusă, candidez pentru funcţia de preşedinte al FRH. Consider că îmbinarea între experienţa echipei şi a susţinătorilor cu reuşitele mele pe plan handbalistic (atât ca jucătoare, cât şi în staff-ul administrativ intern şi international), va aduce un aport consistent în îmbunătăţirea şi dezvoltarea performanţelor la toate nivelele în handbalul românesc”, a fost mesajul fostei handbaliste.

Narcisa Lecuşanu devine astfel prima femeie din handbalul românesc ce candidează pentru funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Handbal! În aceste condiţii, “bătălia” pentru fotoliul de preşedinte s-ar putea da între actualul şef al Federaţiei – Alexandru Dedu – şi Narcisa Lecuşanu, dacă pe ultima sută de metri nu va mai intra în horă şi alte nume.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVERSE