Connect with us

Ştiri din Sălaj

Dezvăluiri despre TRAGEDIA din Şimleu Silvaniei, când un tânăr a fost găsit mort chiar de mama sa!


La două luni de la trageia care a şocat comunitatea din oraşul de la poalele Măgurii, medicii legişti au concluzionat cazul. Din câte se pare, tânărul a murit din cauza arsurilor suferite pe corp, cel mai probabil fiind vorba despre o sinucidere


Au trecut două luni de la tragedia care a cutremruat comunitatea din Şimleu Silvaniei. Medici legişti au însă primele concluzii, iar din câte se pare, tânărul nu a fost ucis. Acesta şi-ar fi dat foc, cuprins de gânduri necurate.

Reamintim că pe data de 14 noiembrie, o profesoară de biologie mutată recent în Şimleu Silvaniei a descoperit când se întorcea de la ore din Zalău, cadavrul fiului său în spatele casei unde locuiau.  Lângă trupul carbonizat al băiatului a fost descoperită o brichetă şi un recipient cu carburanţi, semn că acesta şi-ar fi dat foc.

Băiatul era C. Oniţ, absolvent al Colegiului Naţional “Silvani”, promoţia 2016. A fost admis în acelaşi an la Facultatea de Matematică – Informatică din Cluj-Napoca.

Locuinţa unde s-a petrecut tragedia este situată pe strada Argeşului din oraşul de la poalele Măgurii, iar mama tânărului decedat este profesoară de biologie la o şcoală din Zalău. Se pare că familia tânărului a locuit la Şimleu, însă în urmă cu mult timp s-a mutat la Zalău, ca între timp, de câţiva ani să se mute înapoi pe malul Crasnei.

Tânărul decedat era cunoscută de vecini ca o fire retrasă şi necomunicativă.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj