Connect with us

DIVIZIA A1

Adrian Feher s-a despărţit de Zalău şi a ajuns la rivala Arcada Galaţi!


Experimentatul voleibalist a stat doar câteva zile fără echipă, după ce s-a despărţit de campioana României.  Astfel, luni după-amiază, fostul internaţional a semnat un contract cu gruparea de pe Dunăre, acolo unde vrea să câştige un nou titlu naţional împreună cu prietenul şi colegul său, Adrian Gontariu! “Arcada e cea mai bună formaţie din România. Am venit la Galaţi să câştig campionatul!”, a precizat Adi Feher pentru Sportul Sălăjean


De departe cel mai bun libero din România, Adrian Feher s-a despărţit de CS Volei Municipal Zalău în această iarnă, deşi gruparea condusă de Vasile Coţa se află în luptă pentru câştigarea titlului de campioană a României.

Din păcate, formaţia de la poalele Meseşului nu a trecut printr-o perioadă prea bună în prima parte a campionatului, terminând anul pe locul 4, la diferenţă şapte puncte de liderul Steaua Bucureşti, deşi Zalăul are are cel mai mare buget din istoria voleiului săăjean.

În aceste condiţii, fanii campioanei aşteptau forţe proaspete în această pauză competiţională. Din păcate, cel puţin deocamdată, conducerea nu a reuşit să acopere “plombele” după plecările din vara trecută.

Mai mult, la început de an, campioana României a rămas şi fără Adrian Feher, adică singurul jucător care şi-a făcut loc în echipa ideală a campionatului din tur, într-o statistică întocmită de Federaţia Română de Volei.

Deşi a ajuns la 38 de ani, fostul internaţional a strălucit în tur, fiind nelipsit din echipa etapei, în care nu prea am regăsit alţi jucători de la campioana României.

Având un CV bogat, Adi Feher nu a stat prea mult departe de volei după despărţirea de CS Volei Municipal. Astfel, luni după-amiază, el a semnat un contract cu Arcada Galaţi, până la finalul sezonului!

Altfel spus, voleibalistul a ajuns la una dintre rivalele Zalăului, acolo unde îl va regăsi pe prietenul şi colegul său, este vorba despre Adrian Gontariu, cu care în sezonul trecut sărbătoreau câştigarea medaliile de aur.

“Arcada este cea mai bună formaţie din România. Am venit la Galaţi să câştig campionatul. Mă bucur că pot evolua din nou alături de cel mai bun prieten – Adi Gontariu, cu care am cucerit titlul anul trecut la Zalău”, a declarat Adrian Feher pentru ziarul Sportul Sălăjean.

Luând în calcul faptul că Feher s-a stabilit la poalele Meseşului, putem spune că Galaţiul are acum mai mulţi zălăuani decât CS Volei Municipal, tânărul Rareş Bălean fiind acum singurul jucător cu origini din Zalău care joacă în sextetul gândit de Marian Constantin!

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in DIVIZIA A1