Connect with us

Pescuit și Vânătoare

Lacul Vîrşolţ a fost repopulat! GALERIE FOTO


Minunatul lac al judeţului Sălaj este mai bogat în acest an cu peste o tonă de crap, având în vedere că a fost repopulat chiar înainte de sărbători de pescari voluntari, la îndemnul Veronicăi Ispas, vicepreşedintele AJVPS Sălaj


Chiar dacă în ultima perioada, evenimentele negative au ieşit în prim plan, fiecare faptă bună ar trebui apreciată la maximă. Un asemenea act s-a petrecut în Sălaj, chiar înainte de sărbători.

Astfel, conducerea AJVPS Sălaj a decis că este necesară repopularea lacului Vîrşolţ şi nu a stat mult pe gânduri şi a trecut la fapte. Chiar dacă din diverite motive, repopularea nu a a putut avea loc la timpul stabilit iniţial, toată acţiunea s-a desfăşurat câteva zile mai târziu.

Prin urmare, Veronica Ispas – vicepreşedintele AJVPS Sălaj – alături de pescari voluntari, au „pornit” la drum şi au repopulat „minunăţia” Sălajului. În total, lacul a fost repopulat cu peste o tonă de crap, cântărind între 2 şi 5 kilograme fiecare.

Să spunem că a fost a treia acţiune de acest gen în anul 2017, în precedentele două, lacul fiind repopulat cu ştiucă şi cu crap.

Nici anul 2018 nu „va scăpa” de astfel de acţiuni. Astfel, în primăvara, în perioada de prohibiţie, lacul Vîrşolţ va fi repopulat cu mreană şi scobar.

 

loading...
Loading...
1 Comment

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in Pescuit și Vânătoare