Connect with us

Pescuit și Vânătoare

DRAMĂ! Un tânăr din Sălaj a murit în Spania, iar acum familia apelează la sprijinul oamenilor cu suflet mare pentru a-i putea aduce trupul neînsufleţit în ţară


Inima lui Ciprian Soran a încetat să mai bată ieri, acesta fiind găsit mort în locuinţa sa de lângă Madrid. Familia, care are o situaţie materială precară, face apel la toţi oamenii cu suflet mare să-i ajute financiar pentru a-l putea repatria pe tânărul de 36 de ani şi pentru a-l putea înmormânta în satul său natal – Noţig


Ciprian Soran s-a stins prematur din viaţă în noaptea de vineri spre sâmbătă. În vârstă de 36 de ani, el era stâlpul familiei Soran din Noţig, comuna Sălăţig. Tatăl lui a murit pe când avea 5 ani, însă de la el a învăţat dragostea pentru vânătoare. Mai avea cinci surori, dar una are probleme mari de handicap.

Provenea dintr-o familie cu posibilităţi reduse şi fiind singurul bărbat de la casă, a decis să-şi încerce norocul în străinătate. S-a angajat în Spania, în apropiere de Madrid ca tractorist la o fermă. Îi mergea bine, trimitea des bani la familia sa şi era un om sufletist, cu frica lui Dumnezeu.

Inima sa a încetat însă să mai bată în urmă cu două zile. Chiar înainte de a trece în nefiinţă vorbise cu mama sa căreia i-a promis că-i va trimite bani pentru a putea cumpăra lemne de foc şi alimente pentru iarnă. Nu s-a mai întâmplat asta pentru că tragedia s-a abătut asupra familiei Soran.

Ieri, patronul să din Spania şi câţiva colegi l-au sunat în disperare pentru că au văzut că nu vine la muncă. Dar nu a răspun. Într-un final au mers la locuinţa lui unde l-au găsit decedat. La faţa locului au intervenit şi autorităţile spaniole care au demarat o anchetă pentru a vedea condiţiile în care acesta a murit. Diagnosticul a fost infarct.


“Era un om harnic, ajuta pe toată lumea. Era foarte sufletist şi încerca tot timpul să facă să fie totul bine. Ne pară rău de cele întâmpalte, suntem cu inima sfâşiată şi încercăm să ajutăm cum se poate”, ne-a spus Simona Horincar, naşa tânărului decedat.


Acum familia face eforturi disperate pentru a-i putea aduce trupul neînsufleţit în ţară. Nu au aproape pe nimeni, iar sursele de venit sun puţine de aceea fac un apel la toţi sălăjenii cu suflet mare să-i ajute.


“Cu mare regret și durere vă rog pe toţi prieteni lui Ciprian Soran care a plecat mult prea repede dintre noi să ajutăm familia îndurerată financiar pentru repatrierea trupului său în locul natal .Cei care sunt disponibili pot aduce un ajutor la biserica din Noţig . Vă mulțumesc și Dumnezeu să ne ajute iar sufletului său odihna”, a fost mesajul postat de apropiaţii acestuia.


Între timp au fost deschise şi două conturi unde se poate dona.

 


RO25BTRLRONCRT0222575601 (RON)

RO72BTRLEURCRT0222575601 (EUR)

Contul beneficiar este a nasului lui Ciprian Soran –  Petkes Horincar Robert număr de contact 0762627117 sau 0761615992

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in Pescuit și Vânătoare