Connect with us

DIVIZIA A1

Răzvan Mihalcea, din nou cel mai bun voleibalist al Sălajului!


Pentru al doilea an la rând, jucătorul intră în clasamentul sporturilor olimpice şi se clasează pe locul 4


După un an de muncă şi cu rezultate bune obţinute la competiţiile la care au participat, cei mai buni sportivi ai Sălajului au fost premiaţi marţea trecută în cadrul Galei “Laureaţii Anului Sportiv” 2017, ce a avut loc în sala de spectacole a clădirii “Transilvania”.  În revistă au fost trecute sporturile olimpice şi cele neolimpice şi s-a făcut câte un clasament pentru fiecare ramură, dar oficialii de la DJST Sălaj au întocmit şi un clasament pentru jocuri sportive. În acest clasament au intrat trei echipe, Volei Municipal Zalău, HC Zalău şi CS Atletic Zalău, pe primul loc fiind din nou echipa de volei, având în vedere performaneţele din ultimul an, când gruparea antrenată de Marian Constantin a devenit campioană.

În clasamentul sporturilor olimpice, Răzvan Mihalcea a fost declarat cel mai bun voleibalist al Sălajului şi în 2017, la fel cum s-a întâmplat şi anul trecut.

Centrul care joacă la Volei Municipal Zalău de 6 ani ocupă locul 4 în acest top, iar la bază stau rezultatele pe care acesta le-a obţinut în 2017 cu echipa sa de club, cu care a devenit campion al României,  dar şi finalist al Cupei României.

În acest top s-a regăsit şi Paul Şomoi, jucător cu dublă legitimare la CSS Zalău – Volei Municipal Zalău. Tânărul voleibalist ocupă locul 10 în clasamentul probelor olimpice, el fiind în acest an şi cel mai bun sportiv la CSS Zalău. La evenimentul de marţea trecută a fost premiat şi Adrian Feher, cel mai vechi component al echipei din volei din Zalău, cu care în acest an a câştigat al patrulea titlu.

 

Loading...
loading...
Loading...
1 Comment

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in DIVIZIA A1