Connect with us

FOTBAL

Un alt fel de Crăciun pentru Florin Răcoare, unul cu febră, cu dureri şi cu corpul atacat de infecţii, dar tânărul este tare și nu se dă bătut!


Sălăjeanul şi logodnica sa sperau să poată petrece împreună Sărbătorile de Iarnă, în linişte şi pace sufletească în mijlocul familiei şi prietenilor, la fel ca şi în anii trecuţi. Din păcate, starea de sănătate a zălăuanului de 30 de ani este tot înrăutăţită. În aceste condiţii, Florin a fost obligat să treacă peste cele trei zile de Crăciun pe patul spitalului Casa Sollievo della Sofferenza din San Giovanni Rotondo


În momentul în care miile de oameni din toată România care s-au implicat financiar, material şi sufleteşte în susţinerea lui Florin Răcoare, cu toţii au avut speranţe că sălăjeanul va putea trece cu brio de acest dificil obstacol din viaţa sa.

Mai mult, posibilitatea de a ajunge la o clinică de specialitate din Italia i-a sporit şansele că într-o zi Florin Răcoare îşi va continua traiul în linişte şi fericire, alături de logodnica sa – Adina Călin.

Din păcate, deşi primele zile la spitalul Casa Sollievo della Sofferenza din San Giovanni Rotondo au adus primele raze de soare, starea inginerului din Zalău a început să fie din ce în ce mai rea, astfel că în ultimele două luni starea sa s-a înrăutăţit.

Cu toate acestea, tânărul este puternic, este optimist, crede că Cel de Sus poate face o minune, la fel ca şi cei care l-au susţinut încă de când a fost diagnosticat cu leucemie.

Alături de el se află logodnica sa, cea care ne-a dat şi ultimele veşti despre starea pacientului din clinica italiană.

“Dragii noștri, ne-am fi dorit un altfel de Crăciun, altfel de Sărbători, cum le petreceam în fiecare an: alături de familiile și prietenii noștri, acasă în România. Momentan acesta este doar un vis, un vis frumos, pentru care ne luptăm să se concretizeze cât mai curând. Din păcate, starea lui Florin nu e foarte bună, luptându-se în continuare cu infecții localizate în diverse părți ale corpului, cu febră și dureri. Suntem tari și nu ne lăsăm! Mulțumim pentru rugăciunile și gândurile voastre. Crăciun binecuvântat și luminat alături de cei dragi!”, a menţionat Adina Călin, logodnica sa.

În aceste condiţii, medicii nu pot realiza transplantul de măduvă osoasă, dar speranţa moare ultima şi cu toţii suntem încrezători că Noul An va veni cu veşti bune!

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL