Connect with us

Fără categorie

Ana Popescu, după ce s-a situat pe locul 2 în topul celor mai buni sportivi ai Sălajului: “L-am întrecut pe campionul naţional, Călin Marincaş, ceea este foarte bine pentru mine şi pentru ce îmi doresc să fac pe viitor”

Karateka reprezintă începând cu acest an clubul CS Terra Kid Zalău pentru care a avut câteva realizări importante, fiind desemnată a doua cea mai bună sportivă a judeţului în anul 2017


Anul 2017 pentru CS Terra Kid Zalău a fost unul al schimbărilor. Astfel, după ce Călin Marincaş a decis să îşi înfiinţeze propriul club, clubul condus de Remus Cliţan a rămas fără mai mulţi sportivi.

Această problemă a fost rezolvată “din mers”, iar CS Terra Kid Zalău a legitimat mai mulţi sportivi de valoare, iar rezultatele nu au întârziat să apară, iar în luna septembrie, clubul zălăuan a cucerit nu mai puţin de 14 medalii la Campionatul Naţional.

Un aport la obţinerea acestor rezultate a avut-o şi Oliwer Dobre, noul antrenor al clubului. Astfel, în clasamentul întocmit de DJST Sălaj al celor mai buni sportivi ai judeţului Sălaj în anul 2017, nu mai puţin de şapte sportivi de la CS Terra Kid Zalău sunt prezenţi.  Totuşi, antrenorul clublui zălăuan îi recunoaşte meritul lui Călin Marincaş, mai ales în ceea ce o priveşte pe Iulia Cliţan.

“Sunt încântat că am participat la această gală, care a fost extraordinară. Pentru prima dată am descoperit nişte oameni foarte dedicaţi sportului. Mă bucur că am preluat această echipă. S-a întâmplat acest lucru după plecarea prietenului meu Călin Marincaş. Sportiva Iulia Cliţan a fost pregătită de Marincaş, iar eu nu am făcut decât să continui munca lui. Aportul meu la Terra Kid este cu ceilalţi sportivi pe care i-am preluat de la alte cluburi, care în momentul acela începuse să clacheze, dar am reuşit să-i resuscitez şi să aducem performanţele care s-au contabilizat în contul clubului Terra Kid. Încerc să păstrez aceste performanţe şi să reuşim să ne menţinem pe podium”, a spus Oliwer Dobre.

După ce anul trecut a fost desemnat sportivul anului, Călin Marincaş s-a situat doar pe locul 4 în topul din acest an. Pe locul 2 s-a clasat Ana Popescu, sportivă care s-a declarat mulţumită de această reuşită a sa, cu atât mai mult cu cât a reuşit să-l depăşească pe campionul naţional.

“Mi-a plăcut foarte mult la gală. Este primul eveniment la care particip de când fac parte din echipa CS Terra Kid Zalău şi m-am clasat pe locul 2 ceea ce este un lucru uimitor. L-am întrecut pe campionul naţional, Călin Marincaş, ceea este foarte bine pentru mine şi pentru ce îmi doresc să fac pe viitor”, spune şi Ana Popescu, situată pe locul 2.

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in Fără categorie