Connect with us

Pescuit și Vânătoare

Şapte braconieri prinşi în flagrant în Delta Dunării. Au fost confiscate 800 de kilograme de peşte. Galerie FOTO şi VIDEO


Poliţiştii au constatat patru infracţiuni de braconaj şi au confiscat 877 de kilograme de peşte dar şi 7 kilograme de icre


La începutul acestei luni, polițiștii Serviciului de Poliție ,,Delta Dunării” al Poliției Române au acționat pentru prevenirea și combaterea braconajului piscicol și a comerțului ilicit cu pește și produse din pește, pe fluviul Dunărea și în Delta Dunării.

În acest context au fost efectuate percheziții domiciliare, verificări și controale pe apă și uscat, pe raza județulor Tulcea, Constanța și în Delta Dunării.

În cadrul acțiunilor, au fost constatate 4 infracțiuni, dintre care 2 fapte au fost surprinse în flagrant delict, iar 7 persoane au fost conduse la sediul poliției, pentru cercetări.

De asemenea, au fost confiscate 877 de kilograme de pește și alte viețuitoare acvatice, dintre care 55 de kilograme de raci, precum și 7 kilograme de icre de știucă.

Totodată, au fost indisponibilizate o ambarcațiune gonflabilă, un autoturism, 40 de setci din plasă monofilament, în lungime de 1.200 de metri, 3 setci din plasă fir textil, în lungime de 150 de metri, precum și un cântar electronic profesional.

Valoarea aproximativă a bunurilor supuse confiscării a fost estimată la 32.700 de lei.

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in Pescuit și Vânătoare