Connect with us

ALTE SPORTURI

Eveniment special la LPS „Avram Iancu” Zalău! GALERIE FOTO


Conducerea unităţii de învăţământ, alături de elevi au organizat un Târg de Crăciun, evenimentul fiind unul caritabil, având ca scop ajutorarea elevilor liceului cu o situaţie materială mai dificilă


Sărbătorile de Iarnă se apropie, iar toată lumea este mai bună şi mai darnică în această perioadă. Fiecare încearcă să ajute cum poate, pentru ca totul să fie bine pentru toată lumea, cel puţin aşa sperăm să fie.

Există însă şi cazuri concrete, demne de tot respectul. Spre exemplu, în această săptămână, la Liceul Sportiv „Avram Iancu” din Zalău are loc un eveniment special, caritabil, care are ca scop ajutorarea elevilor şcolii cu o situaţie materială mai dificilă.

Evenimentul denumit „Târgul de Crăciun”, căci despre acesta este vorba, este o tradiţie deja pentru LPS Zalău având în vedere că în acest an, evenimentul caritabil a ajuns la cea de-a şasea ediţie.

„Este o acţiune caritabilă care a ajuns la cea de-a şasea ediţie şi ne dorim cu acest târg să oferim un sprijin  copiilor şcolii noastre care au o situaţie materială mai dificilă în aşa fel încât pentru sărbătorile de iarnă, aceştia să simtă şi ei spiritul acestor sărbători cu nişte daruri puse sub bradul de Crăciun şi un pic de bunăstare şi bucurie în suflet”, ne-a spus Jako Alexandru, directorul Liceului Sportiv „Avram Iancu” Zalău.

Să spunem că târgul are loc în sala de sport a liceului, acolo unde sunt amenajate mai multe „tarabe”, de la care elevii liceului, profesorii sau părinţii elevilor pot achiziţiona jucării sau diverse obiecte aduse de acasă de elevi din cadrul liceului. Astfel, sumele strânse din comercializarea acestor produse vor fi donate copiilor cu situaţii materiale mai dificile, la rândul lor, elevi ai Liceului Sportiv „Avram Iancu” Zalău.

„Sunt obiectele lor personale pe care ei sunt dispuşi să le comercializeze pentru ceilalţi copii care sunt atraşi de obiectele respective, iar sumele de bani strânse le vom da copiilor cu astfel de probleme. Este un târg în cadrul liceului, însă pot participa şi părinţi ai elevilor din liceu, precum şi profesorii”, ne-a mai spus Jako Alexandru.

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in ALTE SPORTURI