Connect with us

Ştiri din Sălaj

Bucurie de Crăciun pentru bătrânii din Plopiş


Cei  35 vârstnici de la Centrului Comunitar de Servicii Integrate Medico-Sociale, Iaz vor primi pachete de Crăciun din partea Primăriei Plopiș


Primăria Plopiș va oferi mâine 35 de pachete cu fructe și dulciuri beneficiarilor proiectului „Calitate și echitate în servicii integrate medico-sociale”, un proiect care a luat viață prin intermediul unui program de finanțare elvețiano-român.

Aşadar, în prag de sărbători, Primăria Plopiș întinde o mână de ajutor persoanelor vârstnice aflate pe raza localităților Iaz, Făgetu și Plopiș, acelor 35 de persoane care reprezintă grupul țintă al proiectului, prin acordarea unui pachet compus din fructe și dulciuri. De asemenea, în organizarea Primăriei Plopiș și în colaborare cu personalul CCSIMS, alături de un grup de copii ai Centrului de Zi din Plopiș,. va fi pregătit și un moment special pentru beneficiari, astfel că personalul CCSIMS va însoți un grup de copii de la Centrul de Zi Plopiș și vor colinda vârstnicii după care le vor dărui pachetele pregătite.

„Ne bucurăm să fim parte a bucuriei acestor vârstnici pentru care un gest simplu și firesc din partea noastră poate însenina sărbătorile de Crăciun a celor mai mulți dintre beneficiari. Tradiția colindului este foarte prezentă în lumea satului, prin urmare ne bucurăm să ducem mai departe spiritul Crăciunului prin dulcele glas al copiilor din Centrul de Zi Plopiș. Crăciunul este o sărbătoare a armoniei, a familiei, a cadourilor și, prin excelență, a ajutorării persoanelor care au nevoie de sprijin. Ne dorim, prin această acțiune, să fim alături de acești vârstnici și să-i ajutăm să simtă magia sărbătorilor”, spune primarul comunei Plopiș, Nicolae Criste.

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in Ştiri din Sălaj