Connect with us

Ştiri din Sălaj

Doi bărbaţi din Zalău au inventat o nouă metodă de furt din saloanele de înfrumuseţare


Doi bărbaţi din municipiu au furat de la clienţii unui salon de înfrumuseţare din oraş aproximativ 500 de lei


Poliţia atrage atenţia despre o nouă metodă de furt în Zalău.

O nouă metodă de furt! Bărbații sunt foarte “amabili” în această perioadă: „programează soțiile”  la saloanele de înfrumusețare

Metodele folosite de escroci pentru a-și duce la îndeplinire activitatea infracțională sunt diverse. Pe lângă hoții care intră în locuințe prin efracție sau folosesc chei potrivite, mai nou, infractorii recurg și la altă metodă: PROGRAMAREA LA SALONUL DE ÎNFRUMUSEȚARE”, transmite Inspectoratul Judeţean de Poliţie Sălaj. 

O astfel de faptă a avut loc miercuri, în jurul orei 16.30, într-un coafor din municipiul Zalău. Doi bărbați de aproximativ 30 de ani, bine îmbrăcați, au intrat în coafor, unul a stat de vorbă cu coafeza sub pretextul că dorește să-și programeze soția, iar celălalt s-a așezat pe o canapea, unde se aflau hainele și gențile clientelor. Profitând de faptul că la salon se afla multă lume a sustras dintr-o geantă portofelul în care se aflau aproximativ 500 de lei și documentele de identitate.

La ora 18.13, partea vătămată a sesizat lipsa banilor și a anunțat Poliția prin apelul de urgență 112, după care s-a deplasat la sediul Poliției municipale și a depus plângere.

În cauză, oamenii legii au întocmit dosar penal pentru infracțiunea de furt și continuă cercetările pentru identificarea autorilor și recuperarea prejudiciului.

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj