Connect with us

ALTE SPORTURI

Teodor Bălăjel: “Sportivii sunt nişte oameni speciali. De aceea sunt şi premiaţi”


Viceprimarul municipiului a fost cel care a dat tonul premierii celor mai buni sportivi ai judeţului în cadrul Galei “Laureaţii anului sportiv 2017 în judeţul Sălaj”


La fel ca şi în anii trecuţii, la final de an se organizează o gală în care sunt premiaţi cei mai buni sportivi a judeţului. În acest an, DJST Sălaj a organizat “Gala Laureaţii anului sportiv 2017 în judeţul Sălaj” în Clădirea Transilvania.

Şi în acest an, Primăria municipiului Zalău a ajutat la desfăşurarea acestui eveniment şi chiar a alocat o sumă importantă pentru premierea celor mai buni sportivi, este vorba despre suma de 50.000 de lei. Dacă primarul Ionel Ciunt nu a putut fi prezent, la eveniment au participat din partea Primăriei viceprimarii Fazakas Nicolae şi Teodor Bălăjel.

Cel din urmă a fost şi cel care a dat tonul la premiere, fiind cel care a acordat primele premii pentru cei mai buni sportivi de la sporturile neolimpice. După terminarea festivităţii de premiere, viceprimarul Zalăului a remarcat şi faptul că în viitor, preocuparea autorităţilor locale va fi dezvoltarea bazelor sportiv, precum şi renovarea în totalitate a stadionului.

“Suntem într-un cadru frumos şi plăcut şi este o bucurie şi chiar o mândrie din partea noastră să ne aflăm la o aşa gală. Am venit la acest eveniment din partea Primăriei Municipiului Zalău din respect pentru sportivii, antrenorii şi profesorii care se ocupă de sport în Zalău şi în Sălaj. Sportivi sunt nişte oameni speciali, care tot timpul au o preocupare şi anume să realizaţi performanţe cât mai bune. De aceea sunteţi şi premiaţi. Odată cu premierea sportivului se pomeneşte totodată localitatea, judeţul şi ţara de origine, ceea ce este o cinste pentru ţările şi oraşele de unde provin sportivii.

 

Sportivii sunt exemple pentru societatea civilă şi pentru multe structuri, având în vedere că  urmăresc să aibă performanţe în condiţii de fair-play. Primăria Municipiului Zalău a susţinut şi susţine sportul, sportivii, dar şi antrenorii acestora. Anul acesta ne-am gândit să alocăm 50.000 de lei. Este o bucurie şi acordăm din plăcere aceste premii. Preocuparea noastră este mult mai mare în susţinerea sportului. Am alocat în anul 2017 undeva la 800.000 de euro pentru a susţine sporturile de performanţă şi sporturile de masă. Preocuperea noastră este să dezvoltăm şi bazele sportive, iar într-un viitor relativ scurt vom avea un stadion renovat în totalitate. Doar aşa putem avea performanţe, având baze sportive adecvate”, a spus Teodor Bălăjel.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in ALTE SPORTURI