Connect with us

DIVIZIA A1

Marian Constantin, doar pe locul 4 în topul antrenorilor din Divizia A1


Într-un sezon în care echipa pe care a pregătit-o a devenit campioana României, tehnicianul celor de la Volei Municipal Zalău nu a ajuns nici măcar pe podium în clasamentul întocmit de Federaţia Română de Volei pentru activitatea sportivă din acest an


Federaţia Română de Volei a întocmit şi clasamentul celor mai buni antrenori din 2017. Chiar dacă a câştigat titlul cu Volei Municipal Zalău şi a ajuns în finala Cupei României, antrenorul Marian Constantin se află doar pe locul 4 în acest top.

Fotoliul de lider este ocupat de Dănuţ Pascu, selecţionerul naţionalei României, care este şi antrenorul vicecampioanei SCMU Craiova.

Pe locul secund se află Florin Grapa, cel care pregăteşte echipa de feminin de la Ştiinţa Bacău, în timp ce podiumul este închis de către Bogdan Tănase, antrenorul de la Steaua Bucureşti, actualul lider din Divizia A1.

Acest top este închis de către Iulian Pâslaru antrenorul de la CSM Bucureşti, formaţie care ocupă locul 5 în Divizia A1, la patru puncte în spatele campioanei.


Primii 5 antrenori ai anului 2017:

1. Dănuţ Pascu (SCMU Craiova)

2. Florin Grapă  (Ştiinţa Bacău Volei)

3. Bogdan Tănase (CSA Steaua București)

4. Marian Constantin (CSVM Zalău)

5. Iulian Pâslaru (CSM Bucuresti Volei)


 

 

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1