Connect with us

Ştiri din Sălaj

Un șofer din Sălaj a lovit mortal un pieton apoi l-a plimbat pe capotă aproape 20 de metri. GALERIE FOTO și VIDEO


Un bărbat încerca să treacă strada prin loc nepermis și a fost lovit de o mașină înmatriculată în Sălaj, În urma impactului, victima a murit pe loc


Tragedia a avut loc în această seară pe DN1 C Baia Mare – Dej, în localitatea Câțcău.

Un bărbat în vârstă de 57 de ani a murit pe loc după ce a fost izbit de o mașină în timp ce traversa strada printr-un loc nepermis.

Accidentul a avut loc în centrul localității Câțcău putțn după ora 19. Din primele cercetări, un bărbat în vârsta de 57 de ani, domiciliat în Campia Turzii, s-a angajat în traversarea neregulamentară a soselei și a fost lovit in plin de un autoturism inmatriculat în județul Sălaj, care circula pe direcția Dej – Baia Mare.

Impactul a fost extrem de puternic, încât pietonul a fost purtat pe capota autoturismului aproape 20 de metri. În urma apelului la 112, la fata locului s-a deplasat de urgență o ambulanță cu medic de la Dej, dar din nefericire, medicii au putut doar să constate decesul deoarece victima avea leziuni incompatibile cu viața.

În scurt timp, locul a fost împânzit de polițiști și criminaliști, care au efectuat măsurători pentru a stabili cu exactitate circumstantele producerii accidentului.

Sursa: Dejeanul.ro

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in Ştiri din Sălaj