Connect with us

ATLETISM

Familia atletei Simona Maxim a trecut prin clipe de coşmar. “Hoţii puteau să-l omoare pe tati”


Sportiva susţine că mai multe persoane au pătruns într-o noapte în curtea unde locuieşte tatăl ei şi că acesta a scăpat cu viaţă ca printr-o miune după ce hoţii au luat tot ce au prins în cale 


Atelta Simona Maxim ne-a mărturisit cu lacrimi în ochi cum tatăl ei a trecut prin clipe de coşmar în ultima zi din luna octombrie. Sportiva ne-a relatat o întâmplare înspăimântătoare şi a admis că face publice aceste lucruri deoarece este supărată că autorităţile se mişcă foarte lent, iar tatăl ei trăieşte cu frica în sân.

 

“Totul s-a petrecut în noaptea zilei de 31 octombrie la gospodăria din Răstolţu Deşert, comuna Agrij. La ora 22.30, tatăl meu a mers să dezlege câinii. La ora 2 când a ieşit iar afară să-i lege, a constatat că aceştia erau morţi în curte, iar coasa pe care o avea în şură era rezemată lângă casă. Apoi a văzut că porcii de peste 200 de kilograme lipseau din coteţ, iar pe uliţă, aproape de poartă a vâzut urme de sânge, unde cel mai părobabil au sacrificat porcii apoi au fugit cu ei. Aveam trei porci, doi au fost omorâţi şi furaţi. La fel, un câine era mort după ce a fost lovit în cap iar altul a fost strâns de gât cu un lanţ până când a murit. Din câte a reieşit apoi la anchetă, se pare că un hoţ a stat tot timpul la geam cu acea coasă şi l-a urmărit pe tatăl meu. Dacă acesta ieşea afară sigur îl omora pe loc. A fost făcută solicitare la poliţie, au venit oamenii legii dar nici până astăzi poliţiştii nu au dat de urma hoţiilor, iar noi trăim cu frica în sân”, spune Simona Maxim.

 

Atleta admite că nu a fost pentru prima dată când casa părintească a fost prădată de hoţi, în urmă cu doi ani, hoţii i-au furat caii.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in ATLETISM